Hogy mondjam el otthon hogy 15 évesen 16 hetes terhes vagyok?
A héten írtam ki kérdést...mindenki kamunak nyilvánította viszont nagyon is komoly kérdés volt.....Sajnos a választ az akkori kérdésemre megkaptam és kiderült 16 hetes terhes vagyok és nem tudom elvetetni már....a baba az esemény utáni tabletta bevétele ellenére megfogant, utána pedig 2 szer rendesen menstruáltam, nem tudtam hogy terhes vagyok csak miután ebben a hónapban hiába vártam hogy megjöjjön derült ki a dolog...éreztem persze hogy nincs rendben valami és ma a nőgyógyász alá támasztotta a terhességet :S
Hogy mondjam ezt el Anyuméknak ?? A Barátommal nagyon szerelmesek vagyunk de nem tudom neki sem elmondani.....én komolyan nem értem hogy történhetett ez meg....Adjatok tanácsot!....Gondoltam arra is már hogy ameddig lehet titkolni fogom....
Én szívesen örökbe fogadnám!
Sajnálom hogy így alakult ,de tisztellek azért hogy nem mész abortuszra!Ha gondolod keress meg.
Egészséges a baba? Küldtek genetikai uh-ra vagy valahova?
Miben maradtál a nőgyógyásszal?
Na végre, hogy meg vagy!!:) Basszus, tényleg 16 hetes vagy...komolyan, álmomban sem gondoltam volna...én vagyok 10+4 heteske(azóta már 10+6 reméljük..)Ez annyira brutális, hogy 16 hétig nem is tudtad, és tök egészséges a magzatod:D Lehet jobb lett volna nekem sem tudni, és akkor nem stresszelném magam szét...érzed már, hogy mocorog? Képet nem kaptál?
Figyu, én a szüleimnek úgy mondtam meg, előző hétvégén, hogy kinyomtattam egy uh képet, és a kezükbe nyomtam...persze nálunk más a helyzet, férjnél vagyok, meg 25 éves..de hidd el, én is nagyon paráztam a bejelentés előtt, mert még egyetemre járok, és bár a férjemmel terveztük a babát, azért féltem, hogy a szüleim lecsesznek, hogy várni kellett volna még...
Valószínűleg tényleg le fognak cseszni téged...ezt nem nagyon kerülheted el...De muszáj lesz segíteniük...örülök, hogy nem az abortuszt választod, bár lenne még lehetőséged 2 hétig...bár szerintem a procedúra úgyis eltartana annyi ideig, és akkor meg már mindegy...
Ha tudok valamiben segíteni, szólj nyugodtan, itt látszik elvileg az e-mail címem, oda is írhatsz!
10+6 heteske
ui: ha elmondtad a szülőknek, gyere és mesélj! Párod tudja már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!