10 hetes terhes vagyok, és a mai nappal közös megegyezéssel megszűnt a munkaviszonyom, mi a teendő?
Tudom, de azt mondták hogy akkor fel fogják jelenteni az orvost is hogy miért vett táppénzre, illetve folyamatosan zaklatnak akkor. Nem szerettem volna ha az orvosnak is valami kára származna ebből.
Már csak azt nem tudom ha beíratkozák a terhességem alatt valamilyen tanfolyamra a munkaügyin keresztül akkor is kellene-e fizetnem magam után tb-t? Illetve hogy csak 4 hónapos munkaviszonyom van jár-e esetleg valamilyen segély?
Talán kapsz a munkaügytől tanfolyamot, de azzal nem jár pénz.
Inkább keress fel egy munkajogászt, mert egyértelműen megtévesztéssel vettek rá a szerződés felbontására. A terhességi táppénz miatt hiába jelentik fel az orvost, semmilyen fogást nem fognak rajta találni. Csak arról szólt az egész, hogy téged megfélemlítsenek.
Ne viccelj, te is pénzből élsz, az ilyen szemét munkáltató zsebében hagynál még 8 havi fizetést? Te meg addig levegőből élsz?
Kapd össze magad, és keress fel valóban egy munkajogászt, ha minden jól megy, tud segíteni neked, hiszen amit a munkáltatód csinált, az törvényellenes volt a javából!
És ha csak a babádra gondoltál, gondolj arra is, hogy milyen jó lenne annak a babának, ha egy csomó bevételed lenne még a születéséig!
Ne hagyd magad, mert piszkosul átvert a munkáltatód, és komoly esélyed van arra, hogy visszavesznek.
ÍGy meg biztosított leszel végig, és a második babánál már járni fog a tgyás és a gyed is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!