Hol lehet szoptatós melltartót kapni, ahol nem 6-9 ezer, de nem is a sima kínai?
Figyelt kérdés
A kínaival sincs semmi bajom, tiszta pamut és kényelmes is, csak olyat is szeretnék, ami "néz is ki valahogy".2010. dec. 2. 13:53
1/13 anonim válasza:
Felesleges a szoptatós meltartó. Vegyél csak simát-azt is le lehet húzni, vagy felhajtani. Olcsóbb és szebb is.
2/13 anonim válasza:
Én nem rég rendeltem a vataráról 600 Ft volt darabja. (teljesen új). Ott találsz több kategóriásat is. Nézz szét hátha...
3/13 Tóth Bernadett2 válasza:
Szia! Auchanba vettem 2500-ért kb.
4/13 anonim válasza:
Én anno az Intersparban vettem 1990 ft volt darabja.
20 hónapja szotatok, szoktam még itthonra hordani.
pedig vagy ezerszer kimostam már őket.
vettemegy triumph-ot is ezer forinttal drágábban, de azt nem szerettem
ha "néz is ki valahogy"-at akarsz, azok drágábbak
5/13 anonim válasza:
Múltkor láttam a Müllerben, kb. 2500-3000 Ft volt darabja. Hogy mennyire jó, azt nem tudom, mert nekem még nem kell, de láttam, hogy van. Több színben és fazonban is.
6/13 anonim válasza:
Nekem nagy a mellem, elég nehéz lenne elképzelni szoptatós melltartó nélkül az életet. Van, amit a h&m-ben vettem, azok 3000-4000 ft-ba kerülnek
van a müllerben is, kb 2500 Ft, jól néznek ki, de csak átlagos méretben vannak, pl b max c kosár
7/13 anonim válasza:
Tescoban F&F márkájú,tiszta pamut,elég jó fazon,van nagy méret is!85e kosárig!Nem elmékszem pontosan 1900 v.2500ft!De tényleg jó fazon!(fehérnemű boltban dolgozom,de ennek jobb az anyaga és fazonja is,mint amit mi árulunk)
8/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2010. dec. 2. 14:36
9/13 anonim válasza:
www.scamp.hu
Triumph melltartokat arulnak, szerintem egesz jo aron, es a napokban van nekik a sportmelltartokra akciojuk is.Erdemes megnezni.
10/13 anonim válasza:
Szia! Én is a H&M-et tudom ajánlani neked. 3000 forintért nagyon szépet lehet ott kapni. Vettem is volna kapásból 3 is, de nem volt jó rám az E kosaras melltartó. Nagyobb meg nem volt. Azaz jó volt pont, csak,h. még nem szültem meg, és tuti ha belövell a tejem, nem lesz jó rám. Azért meg felesleges venni. 35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!