130/75-ös vérnyomás és 92-es pulzus nem sok 20 hetesen?
Figyelt kérdés
2009. jan. 17. 11:47
1/6 anonim válasza:
Szia!Szerintem nem.
Nekem 90/55 és a pulzusom 85-90 .
A tied teljesen jó!
Örülnék ha nekem is annyi lenne:):)
16 hetes
2/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem 25 hetesen volt 130/91 a vérnyomásom és a pulzusom pedig 114. Erre azt mondták,h. egy kicsit sok de ennyi. Előtte és utána se volt többet ilyen. Lehet,h. siettél vagy kicsit izgatott voltál,nem? Én pl. bekávéztam akkor :-/.
Üdv
36 hetes kismami
3/6 anonim válasza:
Ez csak egyszeri mérés volt, vagy általában ennyi? Nekem pl elég változó. 100/60-tól 134/90-ig mindig más, akárhányszor mérjük. (néha anyósoméknál is megmérjük) A pulzus pedig szintén változó. Szerintem ez még rendben van. A terhesség alatt sok kismamának magasabb. Ha ennél is feljebb megy, akkor jöhet a para. Addig csak nyugi! :)
20 hetes kismami
4/6 anonim válasza:
Nekem 140 is szokott lenni a vérnyomásom,mondtam az orvosnak is.A pulzusom elszokta érni a 120-at is.Ezzel mondjuk voltam kivizsgáláson,nem találtak problémát.
5/6 anonim válasza:
Nem sok. Én örülnék, ha ennyi lenne az enyém. Nekem általában 140 ill. ez felett és volt már 160 is a felső értékeim. Pulzusom mindig 100 felett van. 2x2 Dopegytet szedek és most kezd még egy kicsit lejjebb menni. Eddig 2x1-et szedtem. Boldog babvárást neked.
6/6 anonim válasza:
Szia! Szerintem egyáltalán nem rossz! Irigyellek is érte! Nekem 30 hetesen is általában 140 feletti, de még az is normálisnak számít, mert a nem terhesként mért vérnyomásom mindig a normális tartomány felső határán mozgott (130 körül) és terhesség alatt nem nőtt 30-cal az értéke. (A védőnő mondta, hogy így még normális) A pulzusom meg miondig 98 - 100. Ez is megszokott adat terhesség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!