Hol lehet nézni abortusz zárójelentésre példát?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy ez ilyen hogy néz ki és mit tartalmaz...meg az is h amikor megállapítják hogy valaki terhes.
Ilyeneket hol találok?
2010. dec. 1. 22:48
1/7 anonim válasza:
Az abortuszt nem tudom.
Amikor megallapitjak hogy terhes valaki.Le van irva meh allapota es a petezsak embrio merete esetleg kap egy Uh kepet.
miert erdekel?
2/7 anonim válasza:
Hogy miért érdekli??!!
MERT VALAKIT NAGYON CSÚNYÁN BE AKAR CSAPNI.....
3/7 A kérdező kommentje:
Hát nem azért....mert a házunkba voltam nőgyógyászaton és elég semmilyen lapot kaptam és összeszeretném hasonlítani egy normálissal....és amúgy az abortusz azért mert többvaloszinű az lesz a BARÁTOM miatt (akit akkor biztos nem csapok be) és félek hogy az orvos egy idióta...ennyi igazából
2010. dec. 2. 09:12
6/7 anonim válasza:
Komolyan ez érdekel? Szerintem te tényleg átakarsz verni valakit. Miért idiótázod le a dokit? Te többet tanultál?
Szerintem te vagy az idióta, már bocs!
7/7 anonim válasza:
Szerintem is valakit át akar verni...totál kamu az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!