Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nálunk fizetős a 4d-s uh....

Nálunk fizetős a 4d-s uh. Egyszer szeretnék elmenni. Ha 26 és fél hetesen tudnék menni, akkor érvezhető, jó képeket látnék?

Figyelt kérdés
2009. jan. 16. 15:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy barátnőm is pont 26 hetesen volt. Ő nagyon el volt ájulva, hogy milyen szépen lehetett már látni a babát. És ez biztosan így is van!

Én viszont csak a 30. hét körül szeretnék menni, mert én szerintem még élvezetesebb lesz, amikor már szedett is magára egy kicsit! Bár ez csak az én véleményem.

Boldog babavárást! :)

20 hetes kismami

2009. jan. 16. 15:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

szioka!!!!

sajna manapság már mindenhol fizetősek a vizsgálatok,pláne a 4Ds UHk!!!!én is 26hetes vok,mi szegeden lakunk,itt is van,de átmegyünk kecskemétre,mert sokkal jobbakat hallani az ottani vizsgálatokrol,azt a 2-3ezret megéri ráfizetni,s mi majd 29hetesen akarunk menni,azt ajánlják a legjobb időszak,mert akkor már nagyon szépen kivan fejlődve a babó,ha 30pár hetesen mégy,akkor már szinte sehogy nemfér bele a képbe.........

üdv 26heteske

2009. jan. 16. 15:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi 27 hetesen voltunk, tök cuki dundibaba volt :)
2009. jan. 16. 15:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem teljesen egyénfüggő. Mi 27 hetesen voltunk, Dunakeszin, nekem is azt mondták hogy a 25. hét után a legszebbek,de még nem túl nagyok, így akkor lehet a legjobban látni. Na az én fiam nem igen akarta hogy szép képek készüljenek róla, a kis nóziját folyamatosan nyomta a méhlepénybe, és akár mit csináltak vele, nem ment arrébb. Megkérdeztük hogy később érdemes e próbálkozni, azt mondták hogy nem, mert már csak kevesebb helye lesz...
2009. jan. 16. 15:25
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia! Én voltam 28 és 31 hetesen is. Szó mi szó inkább 27-28 hetesen menj el mert akkor még egyrészt mozgékonyabb másrészt már akkor is szép és többet is látsz belőle. Nekünk 31 hetesen már szinte csak a pofiját mutatták és hát aranyos volt de 20 percig szinte csak azt láttuk a korábbn viszont megnéztük milyen nagy a lába.

Szerintem ne várd meg a 30. hetet de te tudod.

38 heteske

2009. jan. 16. 15:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én 23 hetes vagyok, és mi holnap megyünk. Nekem azt mondták, hogy már most is szép lesz, és baba formája van csak egy kicsit vékonyka még. :)

A szegedi kismamának üzenem, hogy kiskunfélegyházán is van 4d. Mi holnap odamegyünk, szintén Szegedről. Én nagyon jókat hallottam az ottani dokiról is és sokkal olcsóbb, mint Szegeden vagy Kecskeméten. Én még csak telefonon beszéltem vele, de nagyon szimpi volt, ahogy velem beszélt és ahogy minden kérdésemre válaszolt. Ja és a Malomban is az a doki van, aki Félegyházán.

2009. jan. 16. 15:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 11hetesen és 6naposan volt 4D ultrahangos vizsgálatom, és nekem már ez is élvezhető és fantasztikus élmény volt!!! Persze minél később megy az ember, annál jobb, de örülök hogy nekem ilyen DVD-m is van, mert ritka dolog ilyen pici korban 4D-sel kukkolni a babát. :) Áprilisban megyek újra! :)
2009. jan. 16. 16:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Miután leírtátok a véleményetek, azt hiszem engem is meggyőztetek, hogy érdemesebb korábban menni a 30. hétnél. :)

A 20 hetes kismami

2009. jan. 16. 16:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is halogattam, halogattam végül a 29.héten mentem. Hát jobb lett volna 2-3 héttel korábban mert már nagyon nagy volt és ráadásul folyton elbújt a méhlepénybe. Talán 2 db olyan kép készült róla amin viszonylag jól látszik de az sem az igazi.Szóval a következő gyerekemmel a 26.héten fogok menni.

Üdv

35 hetes kismama

2009. jan. 16. 16:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Mi 26 hetesen voltunk, és nagyon nagy élmény volt. Mindene nagyon jól látszódott, mert még nem volt olyan nagy. Rengeteg jó fotó készült róla. 26-28 hét körül a legjobb!

31 hetes pocakos

2009. jan. 16. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!