Titeket nem idegesít, amikor a hasatokat kritizálják?
Engem is nagyon idegesítene szerintem,de nekem ezek szerint szerencsém van,vagy kérdeznek,hogy megfoghatja-e vagy csak úgy csinál,mintha,tehát nem ér hozzá,csak felette köröz.
Igaz még csak most kezd gömbölyödni, 19 hetes vagyok. Szóval lehet,hogy a java még hátra van:D
Nálam annó ugyan ez volt....tiszta gebe voltam , iszonyat lapos has.....magamhoz képest elég szép pocakom lett nekem is ekkorra, és jöttek az ilyen hülyeséggel...Bakker mekkora hasam legyen ? Nah hozzá teszem akik kritizáltak mind elég duci típusú emberkék voltak akiknél a has a hegyomlásnál kezdődött!!
Ne foglalkozz velük !
Nekem ugyanúgy volt, mint az utolsónak. "De kicsi, biztos nincs is gyerek!"
Mondjuk, nem idegesített, nem vettem magamra.
Na engem meg az idegesít, hogy folyton azzal jönnek, hogy jó ég mekkora a hasad! Nem elég, hogy a rokonok, ismerősök ezzel jönnek folyton, de ha valaki megkérdezi mire várjuk a babát, és közlöm, hogy január végére, mindenki úgy néz rám, mintha a marsról jöttem volna, vagy megkérdezik, hogy ikrek???
Nekem hatalmas hasam van, van aki tényleg ekkorával megy szülni, most vagyok 32 hetes, de hát tehetek én róla? 67 kg-val kezdtem, 170 cm vagyok, és alig pár kilot szedtem fel, de hasam nagyon nagy. Én is azzal szoktam elütni az akadékoskodókat, hogy a baba telljesen normálisan fejlődik!
Engem borzasztóan idegesít a mai napig is,hogy folyamatosan megjegyeznek valamit. A terhességem alatt eddig 5 kg híztam és már betöltöttem a 25 hetet és gúnyolódni szoktak,hogy "lenyeltél egy cseresznyemagot" meg hasonlók...
Mintha tehetnék róla,hogy nem hízom annyira és a hasam is kicsi kerek.A doki szerint minden rendben van, a kicsi is szépen növekszik és ez a lényeg.
Tudom,hogy milyen,próbálj nem foglalkozni te sem velük én is azon vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!