Terhesség elején meddig tart ez a megjön érzés? 5 hetes vagyok és ezt érzem, és a méhen kívüli terhesség mikor lehet észre venni?
Szia!
Akár hetekig tarthat, egyedi dolog.
Ha erősebb görcsök, esetleg barna, vagy vérzés van, érdemes orvoshoz menni. A méhen kívüli uh-gal zárható ki csak, jó mielőbb elmenni, 5 hetesen nekem már simán látták a dolgokat! De annyit mindenképp látnak, hogy jó helyen van-e, ez azért is fontos, mert a méhen k.t. életveszélyes állapot.
Próbálj magnéziumot szedni, hátha segít, későbbiekben is aki görcsölget, ezt javasolják. MagneB6-ból 3x2 is akár, és ne aggódj, nem lehet túladagolni (ha túl sok, kijön hasmenésként). De a 3x2, vagy 3x1 nyugodtan. Jó a Mg pezsgőtabletta is.
Minden jót
26h km
Szia! Én 10+2 hetes vagyok, és még midnig fáj a pocim. Most voltam orvosnál, aki azt mondta, ez a front miatt erősödhet! És tényleg magnézium kell rá!
Amúgy szerintem is mehetsz dokihoz lassan, én 4+4 hetesen voltam először, már látták a petezsákot!
Hajrá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!