Más is fáradékonyabb így a 36-dik hétben?
Figyelt kérdés
Én kb 2 hete újra olyan álmos,fáradékony vagyok mint a terhesség elején.Ez normális?Egy nagyobb sétától is úgy elfáradok,mint aki több km-ert sétált.Más is volt így?2010. nov. 29. 15:49
1/4 anonim válasza:
Én ma töltöttem be a 37. hetet. De már én is egyre fáradékonyabb vagyok pár hete. Naponta többször le kell pihennem pár percre. Kitartás, már nem sok van hátra.
2/4 anonim válasza:
Én is ma töltöttem, vagyis tegnap a 37ik hetet. De pár hete én is nagyon fáradékony vagyok. :( Délután muszáj is aludnom egyet, mert nem bírok fent lenni. Sokszor elhatározom, hogy inkább sétálok egyet, de még ahhoz is lusta vagyok, hogy a hajamat belőjjem. :D Így marad az alvás :))) Hamarosan vége és a kezünkben tarthatjuk a drágánkat, kitartás lányok! :)
3/4 A kérdező kommentje:
Hát én is így vagyok vele,hogy már csak pár hét és végre láthatom,ölelhetem a kicsimet.Amúgy én kb a 34 héttől kezdve kezdek "fáradni".Nyűgös vagyok.
2010. nov. 29. 20:58
4/4 A kérdező kommentje:
Persze ehhez a fáradsághoz hozzá járul az is,hogy magas a vérnyomásom,és vizes is vagyok elégé,ezért a mozgás kicsit nehézkes.:)Meg már 17 kg híztam,ami idegesít.De csak a szülés után állok neki fogyókúrázni,mert nem akarok ártani az én édes kicsi lányomnak.:)
2010. nov. 29. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!