Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29. hétben járok, ikres...

29. hétben járok, ikres kismama vagyok. A héten többször éreztem menstruációs görcs szerű fájdalmat. Most 2 napja szédülős vagyok kicsit, és fáradékonyabb. jelenthet ez vmi gondot?

Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 14:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nincs gond, de szerintem feltétlenül beszélj az orvosoddal, majd ő megmondja, mi a teendő.
2009. nov. 6. 14:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen hívd fel a dokidat! Lehet vérnyomás, cukor...de ő jobban ért hozzá, mint mi. Egy telefont megér.
2009. nov. 6. 14:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Én is gondoltam rá, csak azt se akarom, hogy fölöslegesen hívogassam. pl. 15 hetesen elmentem hozzá hasfájással, és mosolyogva mondta hogy csak nő a méhem. De igazatok van, inkább több fölösleg mint egy nem hívás és baj legyen.
2009. nov. 6. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet,h elkezdtek nyomni valamit,vénát,ideget,szervet...de nézesd meg magad mindenképpen.
2009. nov. 6. 15:09
 5/8 anonim ***** válasza:
mindenképpen doki! majd ird meg mi volt,remélem semmi gond.
2009. nov. 6. 15:25
 6/8 anonim ***** válasza:
szia én 27 hetes ikres kismama vagyok ! nekem is voltak hasonló tüneteim ! Nekem a dokim azt mondta ( elég érdekes egy ember mellesleg ) hogy valamit nyom az egyik baba ! én is szédelegtem sőt egyszer össze is estem szerencsére a hátsóm felfogta az ütést de megijedtem ! erre meg azt mondta hogy nincs elég vérem hogy ellássa a szervezetem és hogy szokjak hozzá ! kaptam vas tablettát meg folsavat ! ez az én esetem , remélem veled semmi baj nincsen ! további jó baba várást !!
2009. nov. 6. 17:21
 7/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok ! írd majd meg mit mondott az orvos !! remélem minden rendben lesz !
2009. nov. 6. 17:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nov. 7-én ismét rámtört, de akkor jobban, felhívtam a dokit és mondta inkább menjek be, másnap ő lesz az ügyeletes. a szülőszobára kellett menni, mert ott volt a hétvégi ügyelet. nézték a szívhangot, 3 napig megfigyeltek, de nem volt semmi gond, így hazajöhettem. Azóta már tudom hogy csak vaklárma, bár 3 napja megint furcsán fájok, nagyon feszül, meg szédülök, meg a derekam, hátam is majd leszakad. 32.hetet töltöm be 2 nap múlva, végül is, ha akarnak hát úgyis jönnek. Jövőhéten kell mennem megint uh-ra, és kontrollra.

Mindőtöknek jó egészséget, és kellemes babavárást.

2009. nov. 26. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!