Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes kismamák! Nektek...

20 hetes kismamák! Nektek mennyit mozog a babátok? Tudom hogy mindenkinek máshogy de kiváncsi vagyok!

Figyelt kérdés

Mi ma töltöttük a 20. hetet.15 hetes 2 napos kora ota mocorog.De nem igazán aktivabban mint akkor.

Reggel mikor fölkelek akkor szokott párszor rugdalozni jelezvén hogy jo lenne ha küldenék valami kaját!:-)

Aztán reggeli után ismét rug párat hogy megjött a kaja!"Kösz!"

Majd délután ha fekszek akkor 1-2 percig mocorog,rugdalozik.Majd este ha lefeküdtem még rug párat hogy jó éjszakát.Éjszaka nem mocorog pedig nagyon éberen alszok.

Többnyire akkor érzem ha fekszek.Azt irták a neten hogy ilyenkor már meglehet figyelni hogy mikor alszik és mikor van fönt!Akkor az én babám 23 és fel órát alszik és egésznap összesen fél órát rugdos?Vagy csak nem elég erös még?Vagy akkor már ö ilyen kis lusti lesz?De a párom pont ilyen!Ha tele a hasa azonnal alszik!:-)

2009. jan. 16. 10:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos, ahogyan írsz a gyermekedről! :))

Szerintem 21 hetesen még nem érezheted minden rezdülését, mert túl sok helye van még, jól elfér, s nem mindig érintkezik a hasfallal sem. Szóval, szerintem jóval többet mozog, mint amennyit egyelőre érzel belőle.

Azonban, ha sokat durmol még, az is tök jó. Neki még az a dolga, hogy aludjon, hogy szépen tudjon fejlődni.

Majd visszasírod még te ezt az időszakot! :))

2009. jan. 16. 10:12
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi!Lehetséges!Én nem bánom hogy ennyit rugdos az a fö hogy jol legyen!De mondom a párom pont ilyen:-)

Minden jot!

2009. jan. 16. 10:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Én igaz még csak 19 hetes vagyok,de mivel nekem ő a 2.babóm már a 13.hét körül megmozdult,érdekes módon azóta nem erősödött annyira a mozgása,de sűrűbben jelez és csak néha,néha erősebb.Azt vettem észre,ha erősebb zaj,vagy kiabálás van,akkor a nemtetszését nyilvánítja,valamint evéskor és lefekvés előtt jelentkezik be.
2009. jan. 16. 10:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!igaz én már 24 hetes elmúltam,de én sem vagyok megelégedve a kicsim mocorgásával. főként egy pár napja, elég lusti. De amikor 2O hetes voltam én is csak reggel és este éreztem, éjszaka nem pedig én sem sokat alszok és azt a keveset is szinte ébren. Van mikor nap közben érzek, valamit amit néha nem tudok eldönteni,hogy a picit vagy csak a beleim mozgását érzem.De több mint valószínű,hogy a picim az. Ha már jó néhány órája nem éreztem semmmi jelet, kezdek aggódni, és beszélek hozzá,hogy adjon valami jelet,h jól van. Elég aggódós típus vagyok, szóval...... Ne aggódj 1-2 hét és jobban fogod érezni, na és nem mindegyikünk egyforma, így a picikék sem. Lehet ő többet alszik. Vagy nem nagyon fészkelődik,mert jól érzi magát.

üdv.H.

Jó babavárást

2009. jan. 16. 10:31
 5/9 Adri baba ***** válasza:
Én 19 hetes vagyok nekem legtöbbet este mozog,napközben észre sem veszem!!
2009. jan. 16. 10:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Minden jot nektek!
2009. jan. 16. 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi csütörtökön kezdtük a 20. hetet.Az én pindurkám akkor mocorog ha pihenni szeretnék.Mert amíg jövök megyek a lakásban,teszem a dolgom,gondolom a menéssel ringatom.De amint ledőlök az ágyra,hogy pihenjek,máris ficánkol.Úgyhogy reggel őrá kelek,napközben ahányszor lepihenek mocorog,az este meg a legintenzívebb.Rá se kell tennem a kezem,hogy érezzem,látszik a hasamon ahogy jön-megy.:)
2009. jan. 16. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:

En lassan 25 hetes leszek es ugyanez......

Pont most akartam erre rakerdezni h. masnak is ilyen lusti a babaja???:)de Akkor igen,

Szep terhesseget mindenkinek

2009. jan. 16. 12:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem se volt valami túl aktív az utóbbi napokban. Hétfőn Szerintem semmit nem aludhatott, mert szinte egész nap éreztem. Aztán keddtől egészen ma reggelig épp csak néha bejelentkezett. Ma reggel viszont megint élénkebb lett. Bár az idő rovására írnám. Amúgy az anyukája is ilyen volt a héten. Kába. :) Én akkor érzem főleg, ha nyugalomban vagyok. Ma reggel az orvosnál várva meg az figyeltem,mikor lő gólt a hólyagommal. :) Az az egyik kedvenc játékszere. :) Amúgy nekem a placenta elől tapad és erre azt mondták, hogy lehet, hogy gyengébben érzem majd néha a babám.

20 hetes kismami

2009. jan. 16. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!