Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt olyan kismamák,...

Vannak itt olyan kismamák, akik a múlt hétre voltak kiírva és még egyben vannak? Hogy bírjátok? Mit mond a doki?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 09:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia. Mondjuk én nem a múlt hétre voltam kiírva, hanem pont mára. Fél órája jöttem haza Nst-ről mert még semmi előjele annak, hogy ki akarna bújni. Nekem szerdán vissza kell mennem, meg ha péntek reggel se semmi akkor pénteken cuccostól kell mennem, mert be kell feküdnöm.
2010. nov. 29. 09:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Nálam is ez a helyzet. Múlt hét péntekre voltam kiírva, de még semmi. Jövőhét hétfőn kell befeküdnöm, ha addig nem indul meg magától.
2010. nov. 29. 10:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Mennyivel jobb ha magától beindul a szülés, mintha indítanának?
2010. nov. 29. 11:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy jobb-e vagy számít-e valamit. Csak soha nem gondoltam azt, hogy majd indítani kell, valahogy arra számítottam, hogy még korábban is fog jönni, mint a kiírt dátum.
2010. nov. 29. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én augusztus 8-ra voltam kiírva, Baba 16-án született meg. Szerencsére spontán indult a szülés, nem kellett indítani. (Aznap indították volna, de Hanga Baba úgy döntött, hogy Ő inkább jön magától.)

Az indított (zselés indítás + oxitocin infúzió) állítólag fájdalmasabb. Mivel nem tudom milyen az indított szülés, ehhez nem tudok hozzászólni.

2010. nov. 29. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen én is úgy hallottam hogy fájdalmasabb, habár nekem nincs mihez viszonyítani,mert első szülésem volt.Nekem is zselét helyeztek fel és egyből elég nagy fájások jöttek.(Én amúgy kerek 2 hét túlhordással szültem, pontosabban császároztak)
2010. nov. 29. 12:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát remélem akkor magától jön ki és nem kell indítani. Fájásaim egyre gyakrabban vannak, de még rendszertelenül. Nagyon kíváncsi vagyok már. :)
2010. nov. 30. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!