Elmentem orvoshoz és csak kenetet vett a rákszűréshez! Akkor is észre vehette volna, hogy terhes vagyok? Azért kérdem mert van egy nagyon halvány pozi tesztem!
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 14:31
21/24 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem, hogy most már össze jön..Köszönöm
2010. nov. 28. 18:02
22/24 anonim válasza:
Ha szines az már jó jel--így akartam irni:)
23/24 anonim válasza:
szerintem nov 3-án még nem voltál tehres.
azóta volt a pé, és a beágyazódás.
a 25-ös teszt nem túl érzékeny, ezért halvány színes csík van. Ha tezstelsz ey 10-essel, azon már sötétebb lesz.
a szellemcsík az csak olyan, hogy fény felé tartva látszik, inkább csak annyit látni, hogy ott kéne látni valamit.
gratulálok!
24/24 anonim válasza:
Itt nem szellemcsíkről beszélhetünk inkább, hanem arról, hogy 1 nap elteltével nézett rá. Nem viccből írják rá a tesztekre, hogy 5-15 perc elteltével már nem értékelhető a teszt, itt meg másnap nézte meg. Van, olyan teszt, ami becsíkosodik 1 nap alatt. Én javaslom, hogy tesztelj még egyet és utána nézd meg az eredményt. Szerintem egyébként lehet gratulálni, de biztos, ami biztos. Sok sikert, remélem, pozi lesz! És igen, akkor november 3-án még igazi menzid lehetett, majd ebben a ciklusban utána teherbeeshettél és azért ilyen halvány a teszt, mert még nagyon korai a terhesség és kevés a HCG. Úgyhogy, tesztelj még mindenképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!