Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S.! Az elöbb elmentem...

S. O. S.! Az elöbb elmentem pisilni és jött egy csepp vér.. Mit jelent ez? Baj van?

Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 21:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy???
2011. máj. 30. 21:25
 2/19 A kérdező kommentje:
32
2011. máj. 30. 21:26
 3/19 anonim ***** válasza:

Piros, rózsaszín vagy barna?

Bocs, de biztos hogy nem jött a popidból? Mert az aranyér is lehet. (Még akkor is, ha éppen nem kakiltál)

2011. máj. 30. 21:30
 4/19 A kérdező kommentje:

piros.

De ha aranyerem lenne az fájna nem?

2011. máj. 30. 21:31
 5/19 anonim ***** válasza:
igaz,én nem vagyok terhes,de most vettem észre,hogy aranyerem van.és egyáltalán nem fáj.én elmennék orvoshoz most,inkább feleslegesen.
2011. máj. 30. 21:34
 6/19 A kérdező kommentje:
de ha most elmegyek akkor bent tartanak a korházban....fenygető koraszülés miatt voltam bent a mult héten...
2011. máj. 30. 21:35
 7/19 anonim ***** válasza:

Nem kell hogy fájjon. (Ezt egy tapasztalt aranyeres mondja.) Az élénk piros vér szerintem akkor popi lesz.

Ha bármelyik másik kettőt mondtad volna, akkor másra gyanakszom, de így nem.

Pisiindításkor "nyomtál" egy nagyobbat? Mert ilyenkor kijöhet az a pici vér.

Ha esetleg nemrég kakiltál valamikor a nap folyamán, lehet hogy akkor is volt pici vér, csak mivel nem fáj, nem figyelted meg, ez gyakran van így.

Én erre tippelek, de nem vagyok orvos, csak az aranyeret már kiismertem, és terhes is voltam többször...

2011. máj. 30. 21:36
 8/19 anonim ***** válasza:
Oh, ha gondok vannak a terhességgel, akkor viszont azonnal irány a doki, ha bent tartanak, ha nem, nem szabad kockáztatni!
2011. máj. 30. 21:37
 9/19 A kérdező kommentje:
Igen voltam "nagy wc-n" nem olyan régen...élénk piros volt a vér,nem barna vagy rozsaszin....
2011. máj. 30. 21:38
 10/19 anonim ***** válasza:
34. héten voltam így én is. Egy pici vér volt a papíron. Már bocsánat, hogy leírom, de én picit benyúltam a hüvelybe, és megnéztem ott véres e. Nem volt az, viszont az aranyerem vérzett picit, és nem is fájt.
2011. máj. 30. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!