Elmentem orvoshoz és csak kenetet vett a rákszűréshez! Akkor is észre vehette volna, hogy terhes vagyok? Azért kérdem mert van egy nagyon halvány pozi tesztem!
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 14:31
11/24 anonim válasza:
Nagyon figylemes vagyok... Most olvastam, hogy másnap láttad a halvány csíkot. Hát az már bőven időntúl van! Attól még lehet pozi, de biztos, ami biztos, tesztelj majd még egyszer mindenképp.
12/24 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, hogy lehet szellem csíkos lenne a tesztem? De ahogy olvastam az azt írta, hogy ennél a fajtánál nem fordul elő..ha van egy kicsi hcg a szervezetbe akkor legyen akármilyen halvány az akkor is pozitív...25 érzékenységű...
2010. nov. 28. 17:31
13/24 A kérdező kommentje:
Ja a 3. nem lehet a peteérésem mert pont akkor jött meg az nap este...és amikor a doki vizsgált akkor véres volt a kesztyűje...úgy hogy nem tudom, hogy mit gondoljak...attól függetlenül hogy véreztem lehetek még terhes mert nálam már elő fordult az ilyen...
2010. nov. 28. 17:33
14/24 anonim válasza:
Most akkor November 3.án voltál orvosnál utána megjött.Nov.5.én volt a pozi teszt vagy nov 26?
15/24 A kérdező kommentje:
November 3. doki után haza értem és este meg elkezdtem vérezni..És november 26-án pénteken teszteltem. És csak szombaton néztem meg jobban.. Azért nem vettetem rá akkor nagyobb figyelmet mert úgy voltam vele biztos megint negát fogok tesztelni...De aztán még sem..
2010. nov. 28. 17:44
16/24 anonim válasza:
Akkor amikor orvosnál voltál még nem voltál terhes. Akor mikor megjött utána pé és ugy ki mutatta ha már terhes vagy ha van teszted reggel csinálj ujjat ha nincs vegyél.
Drukkolok!!!!!!
17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! És végül is mi az a szellem csík? Én azt hallottam, hogy a szellem csík az hamar eltűnik a tesztről az igaz?
2010. nov. 28. 17:54
18/24 anonim válasza:
Az a szellem csík ami nem szines csak látszik.Neked színes?
19/24 A kérdező kommentje:
Igen de nagyon nagyon kis haloványka rózsaszín!!!!Oly annyira, hogy a nagymama szemüvege is kellet de az bizony ott van:):D..Akkor ha szellem csík lenne akkor annak el kellene tűnnie igaz?
2010. nov. 28. 17:57
20/24 anonim válasza:
Nem feltétlen ez is teszt függő.De ha szines és csinál másikat akkor az már erősődik utána már mehet orvoshoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!