Holnap leszek 7+5 hetes. Lesz már szívhang?
Ha nem, ne is reménykedjek, ugye? Volt már egy elhalt terhességem és most azért igen-igen parázok! Még abba sem éltem bele magam, hogy kismami vagyok, mert...
Szóval ha nem dobog a pici szíve, már nem mondják azt, hogy menjek vissza 1 hét múlva?
Köszönöm! :-)
Megőrülök holnapig!!!!!!!!!!!!
Lehet, hogy csak azért számítasz 7 hetesnek mert a ciklusod első fele hosszabb mint 14 nap. Amennyivel hosszabb az első fele a ciklusnak, annyival kisebb a baba mint a normális ciklusú mamiknak. Nekem pont ez miatt nem jól számolták ki az első gyerkőcnél a szülés idejét!!
Most a másodiknál már okosabb vagyok.
Ha nincs panaszod, vérzés, görcsölés, stb., akkor mindennek rendben kell lennie, és biztos lesz szívhang is.
Nyugi, az idegeskedés is árt a babának!
Drukkolok, hogy minden jó legyen!:)
Szia, én úgy tudom az 5. héttől már van. A kollégámnak megmutatta a doki. Én 7 hetesen voltam és nekem nem mutatták meg :( Először csak a 12. héten hallottam, viszont egy biztos, hogy van. Kérd a dokid hogy mutassa meg.
35 hetes
Sziasztok! Túl vagyunk az uh-on és az én Drágám megmutatta pici szívét! Ez egyszerűen felfoghatatlan!
:-))
Köszönöm még 1* a bíztató szavakat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!