Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha holnap megyek uh-ra mennyi...

Ha holnap megyek uh-ra mennyi az esálye, h van szívhang?

Figyelt kérdés
május 13án volt meg utoljára, 6hetes vagyok
2008. jún. 24. 19:16
 1/7 A kérdező kommentje:

Szülés kalkulátor

Nyomtatási nézet

Szülés várható időpontja: 2009-02-16

Fogamzás feltételezett ideje: 2008-05-27

Betöltött hét: 6

Hátralévő napok száma: 237

Trimeszter: első

Magzat átlagos méretei:

GS (petezsák): 16 milliméter

CRL (Ülőmagasság vagy magzat hossza): 6 milliméter

BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 4 milliméter

Látható változások: Megjelenik az ún. embriócsomó, majd a 3-4 mm-es embriónál a szívműködés is láthatóvá válik. A szikkeringés mellett a szívfrekvencia 80-90 percenként

ezt írta a timmermann.hu, akkor reménykedhetek, ugye? Annyira aggódom, h nem lesz szívhang, és nem tudom megnyugtatni magam sehogy!

2008. jún. 24. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Már lehet hogy lesz, de ha mégsem ne keseredj el nekem 7 hetesen volt először.
2008. jún. 24. 19:21
 3/7 anonim ***** válasza:
nyugi nekem nem látszott semmi csak petezsák meg szikhólyag.visszahívtak 7 hetesen volt szívverése és látszott de csak moszat mert picike még.
2008. jún. 24. 21:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem értelek téged! Ahelyett, hogy boldog lennél, éa örülnél annak, hogy végre terhes vagy, már több mint egy hete parázol! Ne siettesd magad és a babódat! Mindennek eljön a maga ideje! BOLDOG babavárást kívánok!!!!
2008. jún. 24. 22:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy aggódom a babánkért, miután itt annyi szörnyűséget olvasni arról, hogy minden ok nélkül elhalnak magzatok. Valahogy én nem szeretnék így járni. És ettől függetlenül még örülök!!!
2008. jún. 25. 12:09
 6/7 anonim ***** válasza:

szia

a terhesség első pillanatától van szívhang!

2008. jún. 25. 13:00
 7/7 A kérdező kommentje:
voltam dokinál, szívhang semmi, babót még nem látja csak a 12millis petezsákot. Jöv héten megyek megint.
2008. jún. 25. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!