Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek váltsak orvost?

Szerintetek váltsak orvost?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam ultrahangon magánrendelőben. 1. ultrahang, terhesség hatodik hetében. Mutatta, hogy mit lát, ezzel nem volt gond, látott petezsákot, szikhólyagot, embriót. Az a baj, hogy nekem tavasszal volt egy vetélésem. Ennek ellenére megnézte, mondta, hogy ok, három hét múlva jöjjek vissza. Erre megkérdeztem, hogy azt meg lehet kérdezni, hogy mégis mekkora az az embrió? Mire ő: ja, 3 mm. Az jó, mondja ő. Kérdeztem, hogy szívhang nem látható? Az még ilyenkor nem, válaszolta. Majd 3 hét múlva. De azt se kérdezte, hogy hogy érzem magam. :-(
2010. nov. 26. 10:54
1 2
 11/12 TKI Ibolya ***** válasza:

Nyugodj meg!Nekem is volt két elhalt terhességem egymás után, most pedig újra kismama vagyok 25 hetes.Megnyugodni még mindig nem nyugodtam meg.Időnként rám tőr még a félelem mi lesz ha baja lesz megint.Ha mocorog a babám megnyugszom.Minden ultrahang vizsgálatot nagyon várok.Egyébként a dokid szerintem teljesen normális volt.Azt mondta ok,többet ő sem mondhat.Nem mondhatja hogy most biztos nem lesz semmi baj,mert sajnos nem jós.Hidd el tényleg nem tud többet mondani majd csak 3 hét múlva.Egyébként meg kérdezni nem bűn.Ha nem mond el mindent amit te szeretnél tudni kérdezd meg.Én is így szoktam.

Boldog baba várást és nyugi csak pozitívan!Tudom ez a legnehezebb!

2010. nov. 26. 17:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is váltottam a 20. héten...

Tőlem még azt sem kérdezték meg, hogy mikor jött meg utoljára, vagy hogy voltam-e már terhes, vagy szedek-e valamilyen gyógyszert...stb. (alapkérdések)

20 hétig még csak méhszájat sem vizsgált.

Én váltottam.

2010. nov. 27. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!