S. O. S. Mit tegyek? Váltsak orvost? Már kétségbe vagyok esve!
5 hós babámnak hasmenéses betegsége volt.Első nap,amint lázas lett orvoshoz vittem,azt mondta,ez VÍRUSOS,valakitől elkapta.Irt ki bélflóra javító cseppeket.Másnap,még mindig lázasan,hívtam,hogy jöjjön,mert a kislány tele van kiütésekkel a gyógyszertől,amire az van írva,hogy két éves kor alatt nem szabad használni,és ő ebből kapott 3x15 cseppet,ami nekem azért gyanús mert ez egy egészen kicsi üveg,kb.mint a Vigantol!Azt mondta,abba kell hagyni,és szigorú,24 órás rizsleves diétára kell fogni a babát.Harmadnap,még mindig lázasan,szóltam neki,hogy a kislánynak már nagyon megy a hasa,és nem csillapodik a láz.Oké,holnap vigyem el,vesz törletet.
Első eredményként azt mondta a férjemnek,hogy ő telefonált a másik városba,ahol van a minta,BAKTÉRIUM van benne,majd ők azt is megmondják,erre milyen gyógyszer kell.Hívjam fel holnap,hogy mikor mehetek a receptért.
5. nap: Felhívtam,mire azt mondja,nem kell a kislánynak semmi gyógyszer,mert NINCS SEMMI a székletben.Mondom,még mindig köhög,tüsszög,megy a hasa.Azt mondja,az nem gond,majd elmúlik,még egy darabig ne vigyem ki a levegőre.
Na én ezen akadtam ki:Első nap vírus,utána baktérium,végül semmi.Már egy hete tart a hasmenés,igaz,hogy már láztalan a babám,de semmi gyógyszer nélkül,magának kell ebből kilábalni?Ugyanúgy köhög,tüsszög,és megy a hasa.Nem vagyok gyógyszerpárti,de ez fura.
Mindenki azt mondja a környezetemben,hogy váltsak orvost.Tanácstalan vagyok,eltúlozni sem akarom,ha ez tényleg egy kis semmiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!