Mit javasoltok, váltsak orvost?
Voltunk lent a szokásos orvosi vizsgálaton. Most 8 hónapos a lányom. 7 hónaposan 6,8 kg volt, most 7 kg. Azt mondta, hogy kevés a sùlygyarapodása. Pedig rendesen eszik, csak rengeteget mozog..kapaszkodva lépeget, mindent megnéz, ugrál, mászik... Meg hogy 2x adjak neki egy nap fözeléket!! Ez normális dolog? Egyszer adtam neki sütötököt estére, úgy megfájdult a hasa, hogy alig aludt valamit egész éjjel úgyhogy tápszert kap.
Múlt héten belázasodott de más tünete nem volt. Levittem, egy másik gyerekdoki rendelt, aki megvizsgálta és azt mondta, hogy ez egy 3 napig tartó vírus, majd kimegy belöle, akkor vigyem vissza ha 5. napon is lázas. Szerencsére tényleg elmúlt 3 nap alatt. De azt gondoltam tudnia kell erröl a saját orvosának is, aki rögtön beutalta vizeletvizsgálatra.
Elmeséltem mindezeket anyámnak, aki kapásból azt mondta, hogy ö a helyemben orvost váltana, mert nem szereti azokat, akik könyvböl diagnosztizálnak.
Szerintetek is váltsak? Vagy mindezeknek így kell lenniük?
Az én fiam is naponta ebédel húsosat és vacsorára is ilyeneket eszik, hogy zöldségek rizzsel, vagy főzelék ebédről, pedig már 1 éves, ez nem ördögtől való tanács szerintem se.
Ha az én dokim vizeletvizsgálatot kérne, akkor biztos örülnék neki, sok mindent lehet látni a vizeletből. A gyereked hátrányára semmi nem vált, nem értem, miért akarnál dokit váltani, persze tedd azt, ha kedved van hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!