És is szeretném már pár héttel karácsony előtt, hogy sokáig legyen ünnepi hangulat:) És nálunk is tarkabarka szokott lenni, vidám. Minden évben veszek még valami különleges dísz(eket) rá:)
2010. nov. 24. 12:53
12/17 anonim válasza:
Van két műfenyőnk. A másfél-méteresre kék-ezüst díszek kerülnek, és a nappaliban lesz a helye, a másik, 1 m-es piros-arany színű az étkezőbe kerül. 24-én a két éves kisfiammal tervezem díszíteni. Remélem, menni fog. :)A fenyőillatot illóolajokkal varázsoljuk a házba.
2010. nov. 24. 13:09
13/17 anonim válasza:
Mi 23-án este fogjuk felállítani a fát,miután már elaludt a kisfiam(18 hós),így biztosan nagy meglepetés lesz neki 24-én reggel ha felébred. Nem egyszínű díszítés lesz rajta,hanem vegyesen minden féle szín és 2 sor égő egy villogós és egy sima.24-én amúgy is sütök-főzök így nem igazán lenne idő a fadíszítésre.
2010. nov. 24. 13:14
14/17 anonim válasza:
Szia! Minden éven elé fánk van és 24-én délelőtt díszítjük fel, piros-arany gömbök lesznek rajta plusz egy-két másik arany színű jégcsap és más piros apróságok.
2010. nov. 24. 14:07
15/17 anonim válasza:
Vagy 23-án este, miután elaludt 2 éves kisfiam, vagy 24-én délelőtt, attól függ, hogy tud-e rá vigyázni a nagymama.
A fa narancssárga díszekkel és fehér égősorral lesz feldíszítve.
Tavaly szalma és fa díszeink voltak, illetve mesemézes kekszet kötöttem szaloncukor helyett. Ez a kettő váltakozik évről-évre, mert csak ilyen díszeink vannak, és most nincs keret egy komplett készletet beszerezni más színből. Bár tervben van.
2010. nov. 24. 14:16
16/17 anonim válasza:
Óarany, bronz, bordó , 20.án állítjuk fel, mert nálunk akkor lesz az első karácsonyi vacsi, nagy a család egyszerre nem férnek el, így háromszor lesz:)
2010. nov. 24. 14:26
17/17 anonim válasza:
Szia! Én idén nem karácsonyozok. Az utólsó menzim szerint, január 2-re vagyok kiírva szülni, viszont 4 d ultrahang szerint december 24.ére. Úgyhogy most kihagyom a fadíszítést. Mindig élő fánk szokott lenni, sok sok tarka színekkel, de nem bírnám takarítani nagy hassal, vagy éppen frissen szülve. Amúgy első babánk lesz, ha már a többedik lenne, biztos a nagyobb kedvéért állítanék fát, de most kihagyom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!