Beképzelem, hogy terhes vagyok?
na mi volt elmentél dokihoz?
Irjál mi van veled!!!
Ne haragudjatok, hogy nem jelentkeztem, de nagyon elfoglalt voltam! Másnapra elmúlt a fájdalom, és akkor egész nap azt hittem már nem is fog fájni, erre tegnap este óta megint görcsölök, mint akinek köv. pillanatban meg fog jönni! Pedig jöv.hét vasárnap lesz a napja. A melleim estére úgy fájnak, hogy ahogy mászok az ágyban, érzem ahogy lüktet benne a vér:(
Megyek jövőhéten az egyik legjobb dokihoz a környéken.Remélem addig nem lesz semmi baj, de a párom be van izzítva, ha mégis lenne.
Köszönöm aggódásotokat!
Remélem veletek minden rendben?!
Azért pihengess!Ha netán baba van a dologban, nem ártana magnéziumot szedned, hogy elmúljanak a görcsök.Napi 500 magnézium terhesség alatt szülésig kell.Ha nincs babó, akkor sem fogsz magadnak ártani, ha szedsz.
Majd szorítok, hogy a doki szívhangot tudjon Neked mutatni.
Nem hinném el ami velem történt, ha nem éltem volna át!!!!!
A görcseim totálisan enyhültek, viszont elkezdtem tegnap reggel hányni...A tesztek még kedden is - mutattak, de azért elmentem egy dokihoz, akit egy jó ismerősöm ajánlott.
Képzeljétek el, hogy kisbabám lesz!! 4 hetes terhes vagyok!Azt mondta, hogy a vérzés előfordul néha akkor is ha megvan már a terhesség.
Nem akarom nagyon elkiabálni, a görcsök miatt, de jó helyen van. Azt mondta a kedves doktor, hogy mivel megbolygattam a kimaradt tabikkal a szervezetem, ezért volt egy későbbi peteérésem, és meg is termékenyült a petesejtem!!
Ez egy elég ritka eset, de velem megtörtént, és alig hiszem el. Nem tudom hogyan lesz ezután, de bízom a jó Istenben, hogy ha ennyire jönni akart a picúr, akkor ennek így kellett lennie.
A legdurvább az, hogy az előző s@ggfej doki mennyire nemtörődöm volt, mert állítólag már látnia kellett volna a magzatot hétfőn! Erre most mit mondjak? Legszívesebben bemennék hozzá, és a képébe vágnám a leletemet!Még egy törlőkendőt se adott a vizsgálat után, és hülyének nézett...stb. De erre már nem is gondolok, csak a jövőre:)
Boldog vagyok!
(ja és szedem a magne b6-ot, és most már nagyon odafigyelek rá)
Aztaaa mindenit!Gratulálok.Akkor nagy az öröm.Nem sokkal utánam fogsz szülni:)
Az a doki meg k..ja be.Bunkó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!