Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beképzelem, hogy terhes vagyok?

Beképzelem, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Szedek gyógyszert, és tudom felelőtlen vagyok, de néhány szemet elég későn vettem be.Azelőtt okt.17-én jött meg, ebben a hónapban 4 napot késett, és 2 napot barnáztam(mert nem éppen volt mensinek nevezhető)Évek óta adok vért, és soha nem voltam rosszul vértől, tűtől...stb. 1 hete viszont majdnem elájultam amikor húgomtól vért vettek. és pont multhét kedden jött meg, azóta is görcsöl a hasam, és a nap bármely szakában rosszul leszek,émelygek, szédülök, hányingerem van)főleg evés után. Vegyek egy tesztet, vagy hagyjam a dolgot?
2010. nov. 23. 20:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Okés!Izgulok, hogy minden rendben legyen!
2010. nov. 29. 21:15
 22/31 anonim ***** válasza:
Én a 4 - tesztes,de mégis terhes voltam-vagyok,most tévedtem vissza ide,remélem nem méhen kívülid van,bízok benne,hogy megvizsgáltak azért rendesen...gyere majd!
2010. nov. 29. 21:58
 23/31 anonim ***** válasza:
Remélem nincs gond, hogy nem jelentkeztél!
2010. nov. 30. 16:56
 24/31 anonim ***** válasza:

na mi volt elmentél dokihoz?

Irjál mi van veled!!!

2010. nov. 30. 18:06
 25/31 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, hogy nem jelentkeztem, de nagyon elfoglalt voltam! Másnapra elmúlt a fájdalom, és akkor egész nap azt hittem már nem is fog fájni, erre tegnap este óta megint görcsölök, mint akinek köv. pillanatban meg fog jönni! Pedig jöv.hét vasárnap lesz a napja. A melleim estére úgy fájnak, hogy ahogy mászok az ágyban, érzem ahogy lüktet benne a vér:(

Megyek jövőhéten az egyik legjobb dokihoz a környéken.Remélem addig nem lesz semmi baj, de a párom be van izzítva, ha mégis lenne.

Köszönöm aggódásotokat!

Remélem veletek minden rendben?!

2010. dec. 1. 12:52
 26/31 anonim ***** válasza:

Azért pihengess!Ha netán baba van a dologban, nem ártana magnéziumot szedned, hogy elmúljanak a görcsök.Napi 500 magnézium terhesség alatt szülésig kell.Ha nincs babó, akkor sem fogsz magadnak ártani, ha szedsz.

Majd szorítok, hogy a doki szívhangot tudjon Neked mutatni.

2010. dec. 1. 13:15
 27/31 anonim ***** válasza:
Szia! de jó hogy irtál:-) Jelentkezz majd jöő héten ha megtudtál valamit! Nagyon drukkolok Neked!
2010. dec. 1. 13:26
 28/31 A kérdező kommentje:

Nem hinném el ami velem történt, ha nem éltem volna át!!!!!

A görcseim totálisan enyhültek, viszont elkezdtem tegnap reggel hányni...A tesztek még kedden is - mutattak, de azért elmentem egy dokihoz, akit egy jó ismerősöm ajánlott.

Képzeljétek el, hogy kisbabám lesz!! 4 hetes terhes vagyok!Azt mondta, hogy a vérzés előfordul néha akkor is ha megvan már a terhesség.

Nem akarom nagyon elkiabálni, a görcsök miatt, de jó helyen van. Azt mondta a kedves doktor, hogy mivel megbolygattam a kimaradt tabikkal a szervezetem, ezért volt egy későbbi peteérésem, és meg is termékenyült a petesejtem!!

Ez egy elég ritka eset, de velem megtörtént, és alig hiszem el. Nem tudom hogyan lesz ezután, de bízom a jó Istenben, hogy ha ennyire jönni akart a picúr, akkor ennek így kellett lennie.

A legdurvább az, hogy az előző s@ggfej doki mennyire nemtörődöm volt, mert állítólag már látnia kellett volna a magzatot hétfőn! Erre most mit mondjak? Legszívesebben bemennék hozzá, és a képébe vágnám a leletemet!Még egy törlőkendőt se adott a vizsgálat után, és hülyének nézett...stb. De erre már nem is gondolok, csak a jövőre:)

Boldog vagyok!

(ja és szedem a magne b6-ot, és most már nagyon odafigyelek rá)

2010. dec. 3. 15:43
 29/31 A kérdező kommentje:
Jah, magnézium, nem magne b6:)
2010. dec. 3. 15:45
 30/31 anonim ***** válasza:

Aztaaa mindenit!Gratulálok.Akkor nagy az öröm.Nem sokkal utánam fogsz szülni:)

Az a doki meg k..ja be.Bunkó!

2010. dec. 7. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!