Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beképzelem, hogy terhes vagyok?

Beképzelem, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Szedek gyógyszert, és tudom felelőtlen vagyok, de néhány szemet elég későn vettem be.Azelőtt okt.17-én jött meg, ebben a hónapban 4 napot késett, és 2 napot barnáztam(mert nem éppen volt mensinek nevezhető)Évek óta adok vért, és soha nem voltam rosszul vértől, tűtől...stb. 1 hete viszont majdnem elájultam amikor húgomtól vért vettek. és pont multhét kedden jött meg, azóta is görcsöl a hasam, és a nap bármely szakában rosszul leszek,émelygek, szédülök, hányingerem van)főleg evés után. Vegyek egy tesztet, vagy hagyjam a dolgot?
2010. nov. 23. 20:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%

Kedves utolsó!

Nagyon szépen írtad!

"Kis csoda életjelenségekkel"

2010. nov. 26. 22:45
 12/31 anonim ***** válasza:
Voltál azta uh-n , vagy vettél másik csíkot? (:
2010. nov. 26. 23:27
 13/31 A kérdező kommentje:

10 perce teszteltem megint -.

Hétfőn megyek dokihoz, lehet valami más van a háttérben.

Írok majd, mi újság!

2010. nov. 27. 08:36
 14/31 A kérdező kommentje:

Nem hitegetem magam amíg nem voltam dokinál, de tegnap és ma megmértem a hőmet is, és 37,2 volt mind2 napon(tudom ez nem mutat teljes képet)...

Már biztos elegetek van belőlem, de teljesen felcsigázódtam.

Holnap 9-re megyek, szorítsatok nekem!

2010. nov. 28. 09:15
 15/31 anonim ***** válasza:
Szorítok!
2010. nov. 28. 21:30
 16/31 A kérdező kommentje:

Nos voltam dokinál.

Azt kaptam amire számítottam...olyan lenézőek és lekezelőek voltak, hogy egy hajszál választott el a bőgéstől. Ja, a doki azt mondta, hogy lehet cisztát lát, de inkább a hólyagomat...Az tuti, hogy csak magánrendelőbe fogok menni, még ha kölcsön is kell kérnem. Semmilyen magyarázatot nem adott a panaszaimra. Minden esetre nem mondta azt se hogy terhes lennék.

Na csináltak nekem egy jó kis depis napot, ráadásul 3 órát ültem ott.

Szerintem elmegyek másik dokihoz is.

2010. nov. 29. 12:40
 17/31 anonim ***** válasza:

Ha ilyen kedvesek voltak, akkor tényleg fel kell keresned egy magánorvost.És ha cisztát látott, akkor nem mondta, hogy mi a teendő vele?Mert ugyebár azzal kellene valamit kezdeni.

Vannak olcsóbb magándokik is.

(Különben barátnőmnek is volt cisztája, de neki nem feszült a melle meg stb. hanem egyszerűen görcsölt a hasa.Nála meg a cisztát babának látta a doki.)

2010. nov. 29. 13:06
 18/31 A kérdező kommentje:

Segítsetek!

Egyre erősebben, gyakrabban és hosszabb időre benyilall a hasamba a fájdalom. Mindig a bal oldalon!!!

Ha baj lenne ugye látta volna ez a ....orvos???

Egyre jobban félek, mert v.mi biztosan van érzem

2010. nov. 29. 19:42
 19/31 anonim ***** válasza:

Ennyire fáj?Menj be az ambulanciára, és mondd meg, hogy egyre rosszabbul vagy!Ez nem játék.Hidd el nem fognak lecseszni az ügyeletesek!Akkor legalább rendesen megnéznek.De ha most nem, akkor reggel nézesd meg valakivel!

Nem ismersz dokit akinek tudnád a számát?Ha igen, hívd fel holnap legkésőbb!

Ne idegeskedj!

2010. nov. 29. 21:03
 20/31 A kérdező kommentje:

Rendben!

Köszönöm, megírom majd a fejleményeket.

2010. nov. 29. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!