Sok gyomorsav ellen a terhesség első harmadában mit lehet szedni? Hol leheten utánanézni, hogy mit lehet ilyenkor enni és mit nem? Mi gyomorsavlekötő hatású?
Ha már most szenvedsz, mi lesz később?
Vegyél a gyógyszertárba Rennie-t! Magnézium alapú, nyugodtan szedheted.(Rá is van írva)
Üdv 40. hétben lévő kismama
Ha savas a gyomrod, akkor kerülni kell a savas gyümölcsöket, ételeket, gyümölcsleveket, fűszeres csípős kajákat!
Igyál sok vizet, sok tejet , ezek közömbösítik a savat!Nem hiába tanítják általános iskolai kémiaórán is ezeket, na meg az elsősegély-tanfolyamon is, ha valaki véletlenül savat iszik akkor tejet vagy vizet kell vele itatni, hogy közömbösítse a savat!
Ezen kívül az orvos és a gyógyszerész tud ajánlani olyan savlekötőt, mint pl. a Rennie-t, amit terhesen is szabad használni (na nyilván nem hat marokkal).
Sziasztok!
Nekem is borzasztó mennyiségű savam van(eredetileg is).Sajnos nekem sem a tej,sem pedig a keksz nem segít:( Savlekötőt még nem próbáltam,de nem marad más hátra úgy látom:(
14 heteske
Utolsó válaszoló!
A keksz sajnos tévhit,mert lisztet tartalmaz és az már önmagában ingerli savtermelésre a gyomrot.
Inkább lúgosító zöldségekkel próbálkozz...nyers uborka,nyers paradicsom stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!