Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek fájt a feje terhesség...

Kinek fájt a feje terhesség alatt sokat?

Figyelt kérdés
nekem másfél hete minden nap fáj a fejem nem egésznap rájön majd később elmúllik... érdekelne akinek fájt mijen gyógyszert vett bbe ??? ami nem árt a babának????
2010. nov. 22. 16:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is sűrűn fájt, és kizárólag Panadolt szabad bevenni.
2010. nov. 22. 16:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Algopyrint is szabad bevenni.

De ha ennyire sokszor fáj a fejed, lehet, hogy másban keresendő az ok. Nem szoktad elfeküdni a nyakad, vállad? Nálam van, hogy elalszom, és akkor fejfájással kelek, de utána elmúlik. Esetleg vérnyomás gondok?

2010. nov. 22. 17:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Soha nem fájt a fejem hijába volt front változás mióta terhes vagyok most az utóbbi másfél héten fáj minneddenn nap a fejem ..
2010. nov. 22. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:

szia.

koraterhességem alatt fájt sokszor a fejem,mondhatom,hogy erősen és kitartóan.

Nem szedtem be semmilyen gyógyszert.

Frisslevegő,ha alacsony a vérnyomásod akkor egy gyenge kávé,folyadék..egy nagy pohár tiszta víz...

és ha semmi nem segített tűrtem...

Mielőbbi jobbulást kívánok neked!

2010. nov. 22. 19:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Alapból fejfájós vagyok, úgy az 5. hónapig minden hónapban kb 1 hétig fájt a fejem, most hála az égnek nem atrt olyan sokáig. Lehet Algopyrint és Panadolt is szedni. Az Algopyrin nekem alapból hatásosabb, viszont most így terhesen inkább a Panadollal próbálkoztam, viszont egy fejfájás alatt maximum egyet vettem be, akkor amikor már nem is láttam a fájdalomtól :S én nem mertem többet szedni. Viszont kenegettem a homlokom ilyen mentolos cuccal, amíg el nem múlt a hatása addig tök jó volt..mondjuk lehet, hogy azért mert annyira csípett, hogy nem tudtam mással foglalkozni :D, de végül is ha bírod kend és ezt bármennyiszer használhatod. 39hkm

2010. nov. 23. 07:16
 6/7 Bogyo110 ***** válasza:
nekem is sokt fájta fejem az elején de mostmár hál istennek csak akkor mikor front van én egy fél algopirint szoktam bevenni és megprobálok aludni meg vizes borogatás !nekem ez bejött de sokan dicsérték meg ajánlották pont itt a forumon nekem a homeopátiás szereket!
2010. nov. 23. 13:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem most is fáj. :(

Szinte mindennap fáj egy picit, de nem veszek be semmit, egyenlőre kibírom.

2010. nov. 23. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!