Kinek fájt a feje terhesség alatt sokat?
Algopyrint is szabad bevenni.
De ha ennyire sokszor fáj a fejed, lehet, hogy másban keresendő az ok. Nem szoktad elfeküdni a nyakad, vállad? Nálam van, hogy elalszom, és akkor fejfájással kelek, de utána elmúlik. Esetleg vérnyomás gondok?
szia.
koraterhességem alatt fájt sokszor a fejem,mondhatom,hogy erősen és kitartóan.
Nem szedtem be semmilyen gyógyszert.
Frisslevegő,ha alacsony a vérnyomásod akkor egy gyenge kávé,folyadék..egy nagy pohár tiszta víz...
és ha semmi nem segített tűrtem...
Mielőbbi jobbulást kívánok neked!
Szia!
Alapból fejfájós vagyok, úgy az 5. hónapig minden hónapban kb 1 hétig fájt a fejem, most hála az égnek nem atrt olyan sokáig. Lehet Algopyrint és Panadolt is szedni. Az Algopyrin nekem alapból hatásosabb, viszont most így terhesen inkább a Panadollal próbálkoztam, viszont egy fejfájás alatt maximum egyet vettem be, akkor amikor már nem is láttam a fájdalomtól :S én nem mertem többet szedni. Viszont kenegettem a homlokom ilyen mentolos cuccal, amíg el nem múlt a hatása addig tök jó volt..mondjuk lehet, hogy azért mert annyira csípett, hogy nem tudtam mással foglalkozni :D, de végül is ha bírod kend és ezt bármennyiszer használhatod. 39hkm
Nekem most is fáj. :(
Szinte mindennap fáj egy picit, de nem veszek be semmit, egyenlőre kibírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!