Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Használnátok a Betadin hüvelyk...

Használnátok a Betadin hüvelykúpot, ha a papírja szerint nem javasolják terhesség alatt?

Figyelt kérdés
32. héten voltam méhszájvizsgálaton, és említettem a dokinak, hogy fehér folyást észleltem. Betadin hüvelykúpot írt fel. Elkezdtem ugyan használni, de nyugtalanít a leírás, amely szerint a jód felszívódik, illetve átmegy a méhlepényen, és ez a babának pajzsmirigy problémákat okozhat, ezért nem ajánlott. Most mit csinálja? Mi a rosszabb, ha nem kezelek egy esetleges fertőzést, vagy ha ilyen kúpot használok?
2009. jan. 13. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a doki a terhességem elején írt fel egy hüvelykúpot, amit az első 3 hónapban nem ajánlott használni mert árthat. Mikor elolvastam rögtön felhívtam a dokit és mondtam neki, de azt mondta, hogy olyan minimális mennyiség szívódik fel, hogy az nem árt a babának. Szerintem a te orvosod is tudja mit csinál! Valamivel muszáj kezelni a fertőzést.

36 hetes pocis

Boldog baba várást!

2009. jan. 13. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én használtam kb 28 hetesen, mert fertőzésem volt. Most 3 hós a babám, eddig nem derült ki hogy lett volna tőle baja. Szerintem ha valóban okozna is pajzsmirigy problémát, az is a kisebbik rossz, mert a terhesség alatti fertőzés, gyulladás viszont koraszülést idézhet elő többek között.
2009. jan. 13. 14:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én most 38hetes vagyok, már másodszor írt fel a dokim Betadine kúpot. Először fertőzés miatt, most meg azért mert a méhszáj eléggé nyitva van és a fertőzéseket kell elkerülni. Én is elolvastam a papírt, de bízok az orvosomban. Csak tudja mit csinál. Ha felírta annak oka van. Szerintem használd.
2009. jan. 13. 15:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én felhívnám a dokit, mert nekem is írtak fel olyan kúpot, ami toxikus mérgezést idéz elő a magzatnál. Bele volt írva! Nem is használtam. A saját dokim is egyetértett vele( nem ő írta fel).Én mikogalt használtam. Azt mondta, terheseknek az az egyik legjobb. Minden jót!
2009. jan. 13. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!