Lehet járni moziba a 24. héttől?
Miért ne mehetnél?
Ne legyél már buta :S
Akkor házi-mozizzál.
Én örülök, ha egy évben 1x eljutok egy jó filmre...
Kedves első! Egyetemi végzettséggel nem hinném, hogy buta lennék. Akkor a szonográfus is buta, mert azt javasolta, hogy ne menjek, mert a babának ez hangos.
Nem azt kértem a kérdésemben, hogy engem minősíts szerintem.
A házimozi unalmas:) Ezt csináljuk minden hétvégén.
Amúgy észrevettem, hogyha valaki vagy valami nagyon hangos sokáig mellettem, akkor szintén rugdos a babám... És, amint csend lesz, megnyugszik. Úgyhogy, szerintem van azért összefüggés. Talán nem javasolt hülyeséget a szonográfus...
Én voltam moziban 7-8 hónaposan. Animációs film volt, nem voltak benne nagyon hangos jelenetek.
Amúgy a mellettünk lévő lakást épp a terhességem alatt újították fel - fűrészelés, faragás, kaparás, dübörgés - volt ott minden. S a picim sokszor megijed, ha hasonló hangot hall. Szerintem ez azért is van, mert engem is rettentően idegesített az egész napos zaj. Viszont szerintem, amit te élvezel, azt lehet, hogy ő is.
Én egy lövöldözős akciófilmre nem hiszem, hogy beülnék.
Most menj moziba mert aztán már nem fogsz tudni nagyon....
A babának nem lesz semmi baja. A város is forgalmas és zajos meg sok más hely mégis jár az ember mindenfelé, gondolom Te sem ülsz otthon.
Egyébként ha beleteszed a fejed a strandon egy medencébe Te is csak átszűrődő hangokat hallasz. Pont hogy a baba nem hall semmit olyan hangosan....Csak gondold végig józan paraszti ésszel...
Nem értem, hogy miért kell hülyeségekkel riogatni a kismamákat? Már elnézést, de az a szonográfus tényleg nem normális...
Szerintem menjetek nyugodtan moziba, ha nem jó a babának, azt úgyis érezni fogod! Amúgy én a 34. héten járok, és a babámat egyáltalán nem zavarják a zajok, sőt... Tegnap pl. igencsak hangosan beszélgettek mellettem, és még a tv is hangosan szólt, ő pedig békésen szundikált. :-)
És az is igaz, hogy ha te jól érzed magad, az neki is jó, illeve, ha neked vmi nem jó, akkor az felzaklathatja őt is. Így lehet ez a hangokkal is, úgyhogy ne parázd túl ezt a kérdést! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!