Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhesen lát már a...

6 hetes terhesen lát már a doki szivhangot vagy még korai?

Figyelt kérdés
Számitásaim szerint pont 6 hetes vagyok és holnap este megyek uh-ra (azért ilyen korán mert volt már vetélésem)Annyira izgulok,volt már akinek ilyen korán volt szivhang vagy izgulhatok még 1-2 hetet majd?
2009. jan. 12. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én 5hetesen voltam előszőr akkor csak a petezsákot látta a doki!Aztán 8hetesen mentem újra akkor már szivhangot is.Elvileg 7-8 hetesen van szivhang!Biztos minden rendben lesz.Boldog babavárást!
2009. jan. 12. 19:15
 3/9 anonim ***** válasza:
2009. jan. 12. 19:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
szia,6 hetes,4napos terhes voltam mikor a doki először látott szívhangot,ne izgulj minden rendben lesz!gratulálok
2009. jan. 12. 19:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mintha én írtam volna a kérdést, én is a 6. hétben vagyok, én meg csütörtökön megyek ultrahangra, hidd el, nem mész kroán én már múlt héten csütörtökön voltam elsőzör, sajnos nekem is volt egy vetélésem és ezért, akkor még csak megvastagodott nyálkahártyát látott, én abban bízom, hogy már petezsákot is fog látni, nagyon kíváncsi vagyok, hogy nálad mi lesz, megírod????

akár email-ben is

2009. jan. 12. 19:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Jajj utolsó hozzászóló vagyok, és jó, hogy minél korábban mész, mert kapsz lehet hormonpótlást, én is kaptam Utrogestant (kedvencem) de a cél érdekében mindent.....

szorítok! tudom milyen érzés, hidd el

2009. jan. 12. 19:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 6 hetesen voltam először uh-on, mert nekem is volt már vetélésem és nálunk már talált szívhangot az orvos!

Boldog babavárást!

2009. jan. 12. 23:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok! Nagyon izgulok is féllek is:-( Nem akarok ujra rossz hirt hallani. Este vagy holnap reggel megirom mi volt! Jó egészséget és boldog babavárást kivánok Nektek!
2009. jan. 13. 08:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Voltam a dokinál:-) 5 hetes 4 naposnak állapitott meg. 11 mm szabályos petezsák benne 2mm szikhólyag. Aztmondta szépen induló terhesség és két hét mulva kell visszamennem hogy megnézzük a szivhangot. Ugyhogy még két hét izgalom.:-)
2009. jan. 14. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!