6 hetes terhesen mindenkinél néznek szívhangot?
A szivhang nezesen arra gondosz, hogy szivhangot hallgatsz?
Mert hallani nem biztos, hogy fogod, az a geptol fugg, viszont az 100%, hogy nezte a doki korabban is azt, hogy van-e mar szivmukodes, pulzalas.
Azt nezni sem kell kulon, pontosabban az nem egy kulon vizsgalat, hanem ha mar beindult a pulzalas azt egyszeruen latja. Apro, pici villogo feher pont.
De ez viszont biztos, hogy rakerult a leletre is.
Ha azt irjak, hogy szivmukodes sejtheto az pedig azt jelenti, hogy a szivcso mar pulzal, ebbol lesz picivel kesobb a sziv, de ez is azt jelenti mar, hogy beindult.
Én 6 hetesen voltam dokinál, aki ultrahangon kívül például semmit nem csinált nekem (mármint nem mérte meg mekkora), a szívhangot nem hallottam, csak láttam a fehér pulzáló kis foltot.
Például konkrétan a terhességet sem állapította meg (mármint papírt nem kaptam róla), pedig látható volt, még az én számomra is, azt mondta, hogy ráérünk még a papírokkal, 2 hét múlva rendelt vissza, majd ha 8 hetes leszek.
Szóval szerintem ne aggódj, az én dokim sem sieti el. És valószínű nem akar téged sem paráztatni azzal, hogy most még lehet nincs szívhang, és akkor ezen görcsölj 3 hétig.
nekem azt mondta a doki, hogy ne hallgassuk, mert arthat a babanak, de LÁTNI láttam szívhangot, dobogott a pici szíve
6 hetesen es 6 naposan voltam dokinal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!