Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, mik az első...

Terhes vagyok, mik az első vizsgálatok, mit néznek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Első baba nem nagyon tudok semmit.Segítsetek.köszi.
2008. jan. 12. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Néhány fontos vérvétel, majd 11-12 hetesen lesz a tarkóredőtáji ultrahang ahol nézik a dankórt elsősorban, ez még hüvelyi ultrahang bár mindenütt klinika válogatja, nekem hüvelyi volt. 16 hetesen AFP ez vérvétel, esetenként terheléses vércukor, 18 hetesen ultrahang.. én eddig tudom :)) 17 hetes vagyok :)
2008. jan. 12. 15:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A www.babaszoba.hu oldalon vam szó erről.

Gratula!

2008. jan. 12. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Elmész a dokihoz, vesz citológiát és beutal uhra. Hüvelyi uhon megállapítják a terhességet, 6-7 hetesen van szívhang, ha még előtte vagy, visszahívhatnak (nem mindenhol). Hamar van (nekem 7 hetesen vol) egy teljes vérvétel, kb 3 kübli vért vesznek, vércsoportot és lezajlott fertőző betegségeket néznek. Utána 12 hetes uh, 15 hetesen afp vérvétel, 18hetesen uh....De a védőnő mindig mondja, hogy mikor mi jön, kérdezhetsz tőle nyugodtan:-) A doki mondja meg, mikor akar látni megint:)

Olvasgass a neten, sok oldal van, www.babanet.hu, www.babazo.hu, ezeken hétről hétre látod, veled és babáddal mi történik, és mikor milyen vizsgálat van.

Boldog babavárást:-)

2008. jan. 12. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!