Lehet szedni a terhesség elején No-Spa-t?
Figyelt kérdés
Még nem teszteltem, de vannak tüneteim 14-én kéne megjönnie. görcsölget a hasam. A barátnőm azt mondta, hogy az orvos javasolta neki, 1 éve mikor terhes lett (kb 5-6 hetesen ő is sokat görcsölt), hogy nyugodtan vehet be néha 1 szem No-Spa-t, mert az segít ellazítani az izmokat. Nem tudom elhiggyem-e, hogy tényleg a doki mondta neki, mert eléggé "könnyen" kapkodja be a tablettákat.2008. jan. 12. 14:10
1/5 anonim válasza:
A terhesse´g alatt,ha egy méd van rá,kerülni kell a gyógyszereket.A görcsölgetés,normális dolog,e´s kibirható.Minnél elöbb tesztelj,e´s besze´lj orvossal.
39 hetes kismama.
2/5 anonim válasza:
A nospát semmiképpen nem javasolnám. inkább egyél MagneB6ot. Az is segíthet, és valóban tesztelj, 2 napon belül, és mindenek előtt légy nyugodt! :)
3/5 anonim válasza:
Szia!Én is vettem be egy szem no spa-t 5-6 hetesen amikor nem tudtam még hogy babás vagyok.Nekem annnyira görcsölta hasam, hogy nem tudtam állva maradni, szóval nem volt kibírható.De lőtte elolvastam a betegtájékoztatót amiben BENNE VAN HOGY LEHET SZEDNI TERHESSÉG ALATT.Ugyhogy szerinte amikor már nagyon fáj bevehetsz egyet.25 hetes kismama
4/5 anonim válasza:
Személy szerint én sem ajánlanám, ha lehet, kerüld. De szükség törvényt bont, beszéld meg az orvossal, ha tudsz addig várni. Algopyrint szoktak mondani, hogy lehet bevenni,ha nagyon kell.
A terhesség alatt itt ott végig fáj, kicsit szokni kell:-)
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is görcsölt, és mégsem vettem be semmit! Szerintem kilehet birni. A terhesség során még sokszor lessz kisseb fájdalom a méh nyúlása miatt. Én nem ajánlok semmilyen gyógyszert. A baba egészsége mindennél fontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!