Ha a wc erölködök kinyilhat töle a méhszáj?
Ne erölködj.
Amugy azt nem irtad hogy mennyi idös terhes vagy.
Ha szorulàsod van,akkor igyàl rostos lét,egyöl gyümölcsöt,sok àsvànyviz.
És nekem ami bevàlt:Magnézium pezsgöpor!
Amiota azt iszom simàn megy a wc-zés.(igaz keményedésre irjàk àltalàban,de az én dokim szorulàsra ajànlotta,és csodàkra képes!
Szia,
Nem nyílik ki csak úgy... annál egy 100*erősebb izomról beszélünk. Bár ha mindjárt szülsz....
Nem írtad hány hetes terhes vagy és hogy mikor szülsz?Mert ha mostanába akkor figyelj,de ilyen nagyon egyszerűen én nem hallottam hogy kinyílna.Én 35+2 hetes vagyok és nekem a külső és a középső van nyitva egy kicsit,de ezt nem mondta az orvos.
Boldog és Nyugodt Baba várást!
35+2 hetes kismami
24 hetesen a méhnyak hirtelen megrövidülése miatt kórházba kerültem. Nem tudjuk azóta sem, hogy mi volt az oka, de az orvosok az akkori rettenetesen nehézkes székletürítést sem zárták ki. Azóta erre kaptam kismamáknak adható székletlazítót, és nem rövidült tovább a méhnyakam... (kopp koppp kopp)
Üdv: 34 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!