Július első napjaira kiírt kismamák, van már látható pocitok? Van vmi megosztható tapasztalat, akár a baba mozdulása, közérzet stb?
Nem semmi paraméterekkel rendelkezel:):)
Minden jót Nektek!
Szia! Na aggódj a pocid miatt,én most vagyok 23+4 és mindenki azzal cseszeget, hogy milyen kicsi a hasam "HÁT-MEKKORA-LESZ-AZ-A-GYEREK?" ,teszek rájuk az UH szerint nagyobb a koránál:)
Helga
Szia! Én jún. 30-ra vagyok kiírva és nekem már elég rendessen látszik a pocakom.Szerdán megyünk a 16. heti ultrahangra.
14. hétig hánytam és nagyon-nagyon rosszul voltam. De elmúlt és élvezem a terhességet!!:-) Úgy éreztem, 3 nappal ezelőtt, mintha a baba rúgott volna, de ebben nem vagyok biztos, lehet, hogy beképeltem és a beleim mozogtak!:-)
Jó babavárást mindenkinek!
Jó dolog a terhesség, mindegy a pocak mérete, ha nagy előzékenyebbek az emberek egy része, ha kicsi, akkor tovább lehetsz a saját régi ruháidban szépike:)
Az a fontos, hogy a picike nagyon jól érezze magát, a kismamának ne legyen baja a hátával vérnyomásával.... Szóval a nemsemmi paraméterek nem hatnak meg... Persze remélem majd visszamegy, és lesz újra szépike pocakom, bár most ennél szebb nem lehet egy nőnek:)
Még egyszer nagyon Boldog Babázást:)
Aztán majd "tali" a szülőszobán:)
Szia!
Én júli 2-re vagyok kiírva, és 3,5 kg-ot híztam. Már Pulcsiban is látszik a pocim. Nekem ez nagyon tetszik:-)
Tegnapelőtt mértem, és a legnagyobb részen 86 sm a pocim. Nem férek a régi gatyókban.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!