Július első napjaira kiírt kismamák, van már látható pocitok? Van vmi megosztható tapasztalat, akár a baba mozdulása, közérzet stb?
Szia, én Jún.1-re vagyok kiírva, pocim már van 93 cm (tegnap mértem le)amúgy alacsony vagyok. A hétvégén "mozdult meg" elsőnek úgy komolyabban a babám, szinte egész nap éreztem.A közérzetem jó, de én eddig se voltam rosszul nagyon. És kislányt várunk:) Te hogy érzed magad? Tudod már kit rejt a pocak?
Üdv: 20 hetes kismami
Szia!
Gondolom nem gond,hogy én nem az elejére,hanem a végére vagyok kiírva a júliusnak,és mégis írtam :))
Nálam már bőven látszik,igaz nem is az első baba (3.)A közérzetem lassan már alakul,mert eddig az örökös émelygés kísért.Néha hányással :))
Az éjszakai wc-re menés még mindig tart.A babát néha érzem mozogni.De van úgy hogy 2-3 napig semmi,olyankor gondolom befelé mozdulgat :))
Mkinek további szép babavárást :))))
Szia,
Elvileg 07/02 amikor szülök:) de a manó ha ilyen iramban nő, akkor holnap:) Majd két héttel nagyobb mint kéne neki, és rettentő eleven, ugyanis már dec 31óta 200% hogy ő rendetlenkedik odabent, nem is kicsit. (apjával közösen nem hagynak aludni:) csikire erőteljesen rugdos, és keresi az apája kezét... vicces:)) A mozgása valami leírhatatlan jó érzés, bubizás az elején... nekem ahoz hasonlít:)
Lassan elhagyom a csicsi korszakot, és kezdek pörögni, a pocakot, és a melleket leszámítva teljesen úgy viselem magam, mint mikor nemterhesen voltam... Pocak+2mell=fél méterrel előbb bent vagyok ahová megyek:)
:) Örülök neki,h jól érzitek magatokat!!:)
Én július 5-re vagyok kiírva -első babánk- de még semmi nem látszik.Na jó,ha ruha nélkül nézem,mintha jóllaktam volna:)
De akkor ez nem "kóros"?! Ahogy olvasom..
Nagyon vigyázzatok magatokra,Boldog babavárást mindannyiunknak!!:):)
2.válaszoló: Sajna még nem tudjuk a nemét,bár a 15.héten voltunk orvosnál-uh- és a férjem látni vélte a kukacát:):)
De az orvos még nem mondott semmit.
Természetesen a Te válaszodnak is örültem:)
Szia, igen:)
És nagyon örülök neki, hogy sikeresen veszem ezt a csodálatos akadályt:)
Híztam 4kgot 63-67re, ellenben egészséges 7hónapos kismamaformám van, nem repedek, a manó jól van...
Csak szülni nem akarok:D de az is itt lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!