Tényleg van összefüggés a nyakiredő mérete és a Baba neme között? Vélemény? Tapasztalat?
Most olvastam, egy fórumon, hogy az Anyukának a Védőnő a nyakiredő vastagság alapján (ami ugye 3mm-ig jó), azt jósolta, hogy kisfia lesz. Ugyanis, állítólag ha az érték 2mm alatt van, nagy valószínűséggel Kisfiú lesz, ha pedig 2mm és 3mm között van akkor Kislány.
Nagyon szeretnék erről véleményeket, tapasztaltokat.
Előre is köszönöm.
És boldog Babavárást Mindenkinek:)
Erről még nem is hallottam!:-)
Nekem a babámnak 1,5 volt a nyakiredő vastagsága, és kislányunk lesz.
Boldog babavárást!:-)
Hát akkor 1:1. De végülis tök mindegy, csak makk egészséges legyen.
Köszi Csajok. Jó pocakosodást:)
Jesszusom! Mostmár ez lesz a divat? A minap az afp-vel kapcsolatban is fel volt téve egy ilyen kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Amúgy nekem a nyakiredő 0,9, és kisfiú is lesz, és az afp-nél is beigazólódott ez az "állítás". És ahogy ott elnéztem a válaszokat, kb. 80%-ban helytállóak voltak.
Ezek a modernkori "népi" megfigyelések. Már nem az számít, hogy milyen a hasad formája, vagy hogy mit kívánsz a terhesség alatt, hanem hogy mekkora a nyakiredő. :D
Köszönöm a válaszokat!
Kedves 12:30-as!
Neked is köszönöm. A kérdés puszta kiváncsiság volt. Nem kellene egyből "Jézusom"-ozni, ha ennyire fárasztanak az ilyen kérdések, nem is kell válaszolni.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!