Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehtetséges-e, hogy a 14....

Lehtetséges-e, hogy a 14. héten érezni lehet a pici mozgását?

Figyelt kérdés
Este elalvás előtt olyan érzésem volt mintha egy "golflabdával" simogattak volna meg belülről.Egész más volt mint a bélmozgások.Ez már Ő volt?
2008. jan. 12. 11:39
 1/6 anonim ***** válasza:
62%

Én első babás vagyok,15 hetes.:)

Én is érzem már a buborékokat,néha olyan mintha a gyomrom korogna.

Mások azt mondják,hogy ez még ne a babám,de én tudom,hogy Ő az.

Boldog babavárást!

2008. jan. 12. 12:39
 2/6 anonim ***** válasza:
25%

Én most 23 hetes vagyokés kb 12 hetes voltam amikor éreztem hogy csiklandoz belülről.Mostmár hogy határozottabb tudom,hogy Ő volt az.Ugyan az az érzés,csak sokkal erősebb.

További ugyanilyen szép élményeket.

2008. jan. 12. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is első babás vagyok. És én is elég korán érezttem valamit aztán hetekig nem. Lehet hogy épp nagyon közel ment a méhfalhoz, és érezted, de ilyenkor még nem szoktuk érezni igazán. Persze én is rettentően vártam, várom az igazi mozgásokat,de az a gyanúm, hogy most mivel várjuk minden apró dologra odafigyelünk hátha ő az és hajlamosak vagyunk bebeszélni magunknak hogy ő volt.

Én most 17 hetes vagyok és.. mostmár tudom hogy ő az 100%ra de még mindig nagyon gyengén érzik. Szóval szerintem ő volt, de az igazi mozgásokra még várnunk kell. Majd fogjuk még mondani, hogy csak a bordánkhoz ne támassza a kis lábikóját :)) És lehet még kellemetlen is lesz,de én akkor is várom!!! OLYAN élmény!!!

Beszélj hozzá! Én pl. tegnap énekeltem neki és kopodtam is neki meg elmagyaráztam, hogy olyan jó lenne ha jelezne anyának és jelzett :))) De lehet hogy a dal tetszett neki! :))

Boldog figyelgetést! És sok kellemes élményt kívánok a várakozásban!

2008. jan. 12. 13:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem, hogy a gyereket érezted volna a hasadban. Csak bebeszéled magadnak. Ilyen korán még nem érezheted.
2008. jan. 12. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a második babámat várom és én is éreztem a babámat mozogni már a 14-dik héten, bár mindenki kétségbe vonta csak az apukám nem, de én tudtam hogy az bizony az én kisbabám. Mostmár a 27-dik hétben járok és nagyon élvezem a mocorgást, mostmár kívülről is jól látható és érezhető mikor rugdos.
2008. jan. 12. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:

13. hetes voltam és 6 napos amikor előúször éreztem meg a Baba mozgását. Először egy kis kaparászást érezem, mintha elhúzta volna a kis kezét a hasam előtt. Utána jött a bugyborékolás és mostanra már a nagyobb rugások is.:))

19.hetes kismama

2008. jan. 13. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!