Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap leszek 26 hetes,...

Holnap leszek 26 hetes, tegnap óta alig mozog a babám. Ez normális, mikortól kell mindennap mozognia erősebben?

Figyelt kérdés
Ha simogattam a hasam megmozdult erősebben,tegnap óta meg éppen hogy érzem mozogni!Menjek az ügyeletre vagy mit csináljak,nincs fogadott orvosom nemtudok senkit sem megkérdezni,csak titeket!Előre is köszi a válaszokat.
2009. jan. 11. 09:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Ilyenkor minden nap kell már érezni.Szerintem menyj el ügyeletre ha ugy érzed valami nincs rendben.Inkább nézzenek meg,hogy te is megnyugodj.Egyébként szerintem nincs semmi baj.Lehet,hogy átfordult a babócád(én ilyenkor mindég gyengébben éreztem a mozgását,de aztán rájöttem azért volt)Ja és nálam még az volt a bibi,amikor esett az eső.Akkor is lusti volt a babám.
2009. jan. 11. 10:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 25+4 napos kismama és vannak napok,amikor nem mocorog a babám annyira,mint előzőleg.Szerintem ha érzed a mozgását,csak gyengébben,akkor nincs semmi gond,lehet,hogy éjszaka volt aktívabb,mikor aludtál és most pihen.Ha mocorog,ne aggódj.Amúgy ez tényleg változó,nekem is van,hogy alig érzem pár óráig,hogy mozog,utána meg akkorákat rúg,hogy látszik,ahogy hullámzik a pocakom.A saját megnyugtatásodra egyébként bemehetsz az ügyeletre,legalább meghallgatják,hogy van szívhang,de szerintem ne aggódj!Minden jót nektek!
2009. jan. 11. 10:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne ijedj meg!!! A babáknak is kell pihenőnap. Én 32 hetes vagyok, de kb. 3 naponta mindig van egy nap, hogy alig mozog, inkább szundizik szinte egész nap. Muszáj neki is pihennie, méghozzá jó sokat. Az is lehet, hogy éjjel kalimpál, amikor te éppen alszol. És az alig mozog és nem mozog között óriási a különbség. Ha nem mozog 1-2 napig, irány a kórház. De azelőtt is érdemes cukros ételt kínálni neki, attól - legalábbis az enyémnek - tutira beindul a kis keze-lába. Ha nagyon aggódsz, próbáld ki a csokit! :)

Ja, és még egy. Elhelyezkedésétől is függ, hogy mennyire érzed erősnek a mozgását. Illetve még esős időben szoktak ám lelassulni. Szóval ne aggódj!

2009. jan. 11. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!