15 hetesen már lehet nagy pocim?
Amúgy se vagyok soványka,de most valahogy nagyon megnőtt a pocim.
Lehet,hogy hülye kérdés,de első babás vagyok és érdekelne,hogy ez már a baba miatt ilyen-e.
Kinek mekkora... Itt nézelődhetsz, nyomon követheted a pocak nagyságát. Nem magyar oldal, de egyértelmű :)
kellemes babavárós napokat neked is!
szia! :)
16 hetes jelentem nekem is nagy a pocim :))). szép gömbölyű, azt hiszem kezdi a "formáját" felvenni :). a babám korának megfelelő nagyságú, tehát nem nagyobb, nem kisebb, és már érzem néha mikor fordul (azt hiszem olyankor azt csinálja), pedig első babám :). ja, és időnként kitolja a popóját is, amit érzel a kezeddel a hasfalon, ott keményebb, feszülősebb a pocid tapintása :). általában ha állok, akkor tapitható ki belőle valami :))).
nagyon boldog babavárást,
pocira fel! :)))
üdv
babóóó :)
Szia
En 7 hetes terhes vagyok es komolyan mondom megijedek a latvanytol en is,h mekkorat not 1-2 het alatt.Nekem borzalmasan nagy lett,biztos fel is vagyok fujodva de nekem mar most nagy.
De tenyleg erdemes megnezni amit az elottem szolo irt/honlap cimet/mert ahogy megneztem en is megnyugodtam egy kicsit,h masok is vannak igy ahogy en.
Boldog Babavarast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!