Normális, hogy 11 hetesen még nem látszik a pocim? Nektek hogy volt?
11 hetesen még 2. babával se látszott Nekem se . De ez nem mindenkinél van így.
Ne aggódj a baba még csak pár cm-es.
Pár hét még és már látszani fog a pocakod.
Jó egészséget!
Ez a hasfal erősségétől is függ - ezért van, hogy akik kevésbé edzettek vagy többedik baba, ott hamarabb látszik. Valamint függ a szervezetedben a relaxin hormon mennyiségétől - ez felel azért, hogy elernyedjenek az izmaid, így nem lesznek idő előtt méh összehúzódások.
Sokakna azért is kezd el indokolatlanul korán látszani a hasuk, mert korábban mindig behúzták :)
Én 9 hetes vagyok, de már van hasam. Engem például zavar is, hogy ekkora. Egyébként valószínű csak a puffadás miatt, mert már 5 hetesen is eléggé fel voltam puffadva.
Vékony és magas vagyok és szerintem nem elég edzettek az izmaim, mert mivel mindig csak pici pocim volt, ezért soha nem húztam be és edzeni sem edzettem, mert nem szerettem a hasizom gyakorlatok. Ha meg jól teleettem magamat, akkor is nagy lett :) , persze le is ment pár óra alatt.
Szóval most belegondolva jobb lett volna edzeni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!