Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy 11 hetesen még...

Normális, hogy 11 hetesen még nem látszik a pocim? Nektek hogy volt?

Figyelt kérdés
Vékony alkatú vagyok. Ha hátamra fekszem, reggel (üres a gyomrom), szinte behorpad. ha felállok és napközben vagyok , akkor van kis dudor, de az lehet az ennivaló.
2011. szept. 1. 07:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

11 hetesen még 2. babával se látszott Nekem se . De ez nem mindenkinél van így.

Ne aggódj a baba még csak pár cm-es.

Pár hét még és már látszani fog a pocakod.

Jó egészséget!

2011. szept. 1. 07:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan 17 hetesen kezdett látszani, de idegen csak 20-21 hetesen kérdezett rá. Mondjuk én nagyon pici hassal mentem szülni, az orvos kiröhögött mikor mondtam, hogy 3 perces fájásaim vannak és 39+4 vagyok. 3600g lett a fiam és 54 cm.
2011. szept. 1. 08:01
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
11 hetesen a magzat kb 1-1,5 cm - ez még nem is látsszhat!
2011. szept. 1. 08:04
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
nekem 20ik héttől látszódott csak, addig semmi. és kb a 25ik hétig ugyanazokat a farmereket hordtam mint elötte. nyugi, 11hét még nagyon korai h bámri látszódjon. ha mégis látszi az nem a baba, hanem a puffadás.
2011. szept. 1. 08:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Bár rajtam volt 5 kiló plusz, de nekem csak a 23. hét után kezdett látszani, hogy van valami. Konkrétan 30 hetesen kérdezték meg először az utcán, hogy csak nem babát várok... Amikor mondtam, hogy már nincs sok hátra, mert már 30 hetes vagyok nem akarták elhinni. A végéig 10 kg-ot híztam és fél kg-mal voltam több szülés után, mint a teherbeesésem előtt.
2011. szept. 1. 08:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. szept. 1. 08:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
3. válaszoló ilyenkor a baba már 4 cm körül van nem 1 meg 1,5 cm. 10 hetesen már 3,5 cm volt az enyém. Kedves kérdező az én hasam is csak dudorodik még. 12hetes kismama.
2011. szept. 1. 08:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez a hasfal erősségétől is függ - ezért van, hogy akik kevésbé edzettek vagy többedik baba, ott hamarabb látszik. Valamint függ a szervezetedben a relaxin hormon mennyiségétől - ez felel azért, hogy elernyedjenek az izmaid, így nem lesznek idő előtt méh összehúzódások.

Sokakna azért is kezd el indokolatlanul korán látszani a hasuk, mert korábban mindig behúzták :)

2011. szept. 1. 12:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem még 6. hónaposan is alig látszott...A végére pedig óriási lett!
2011. szept. 2. 07:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Én 9 hetes vagyok, de már van hasam. Engem például zavar is, hogy ekkora. Egyébként valószínű csak a puffadás miatt, mert már 5 hetesen is eléggé fel voltam puffadva.

Vékony és magas vagyok és szerintem nem elég edzettek az izmaim, mert mivel mindig csak pici pocim volt, ezért soha nem húztam be és edzeni sem edzettem, mert nem szerettem a hasizom gyakorlatok. Ha meg jól teleettem magamat, akkor is nagy lett :) , persze le is ment pár óra alatt.

Szóval most belegondolva jobb lett volna edzeni.....

2011. szept. 2. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!