13+2 hetesen már mások is észrevehetik a pocim?
Nekem 13 hetesen mar jol latszott, mindenki eszrevette.Terhesseg elott 54-55 kg voltam es 168 cm magas vagyok.Keveset hiztam de a pocim szepen gombolyodik.
16+2 hetes km
Szia! én is 155 cm magas vagyok, viszont én 43 kg-ról indultam. Nekem 17 hetesen vették észre először az idegenek a pocimat :)
27h km
En 178 cm magas vagyok, 62 kiloval estem teherbe, kifejezeten sovany voltam, szalkas.
Az egy dolog, hogy a 14. hetig puffadtam es estere lufihasam volt, mint egy torokbasanak. Reggel lapos hassal ebredtem, nem vette eszre senki, hogy babat varok. A 17. heten mar latszott valami, legalabbis mi mareszrevettuk, de mas nem (csalad, szulok, baratok sem). Masodik babaes elvileg ekkor mar renyhebbek a hasizmok, hamarabb latszodhat.
Mi titkoloztunk a 17. hetig, megvartuk, amig a baba neme kiderul, csak akkor mondtuk el mindenkinek a hirt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!