Műkörmös vagyok. Mennyire árt a babámnak az állandó ülés és a porok, a különböző vegyi anyagok szaga? Ilyen maszkot használok, de szerintem nem tuti.
Meddig dolgozzak? 7 hetes vagyok, dokihoz még nem megyek..., azt mondta ha pozitívat tesztelek, csak 9-10 hetesen menjek.
Köszi a válaszokat. Van aki ennyi idős? Mit érez?? Pedikűr majd csak nyáron fog beindulni, akkor undorodni fogok tőle. meg elég sok embernek (kb az emberek 75%-ának ) gombás a lába, körme... az árthat szerintetek a babának?Kesztyűt használok ugyan pedikűrnél, meg fújom is állandóan fertőtlenítővel, de sose lehet tudni. mEG van hog nem jó kesztyűbe dolizni, és leveszem...
Szia!
Az állandó ülés nem árt neki, de ha műkörmöt építesz, akkor mindenféle képpen vegyéál fel maszkot, meg mikor csiszolsz is, lakkozol. Mindig jól szellőtess ki, inkább legyen kicsit hűvösebb, ahol dolgozol, a vendégeid biztosan megértik. Meg ha megengedheted magadnak, ne vállalj olyan sokat. A pedikür pedig, ha nyáron indul be,akkor már nagyobb hasad lesz, nem fogsz görnyedni, én sem tudtam már vállalni. A túl sok fertőtlenítő sem jó.
Én is műkörmös vagyok, igaz én csak mellékállásban dolgoztam a 30. hétig, hát a vége felé már nehéz volt ülni. Ráadásul ha rosszullétek gyötörnek majd, szintén nem fogsz tudni annyit vállalni. Előre nem lehet tudni, de kérdezd meg a dokidat, és csak rá halgass.
3.5 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!