Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Műkörmös vagyok. Mennyire árt...

Műkörmös vagyok. Mennyire árt a babámnak az állandó ülés és a porok, a különböző vegyi anyagok szaga? Ilyen maszkot használok, de szerintem nem tuti.

Figyelt kérdés

Meddig dolgozzak? 7 hetes vagyok, dokihoz még nem megyek..., azt mondta ha pozitívat tesztelek, csak 9-10 hetesen menjek.

Köszi a válaszokat. Van aki ennyi idős? Mit érez?? Pedikűr majd csak nyáron fog beindulni, akkor undorodni fogok tőle. meg elég sok embernek (kb az emberek 75%-ának ) gombás a lába, körme... az árthat szerintetek a babának?Kesztyűt használok ugyan pedikűrnél, meg fújom is állandóan fertőtlenítővel, de sose lehet tudni. mEG van hog nem jó kesztyűbe dolizni, és leveszem...

2009. jan. 10. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Az állandó ülés nem árt neki, de ha műkörmöt építesz, akkor mindenféle képpen vegyéál fel maszkot, meg mikor csiszolsz is, lakkozol. Mindig jól szellőtess ki, inkább legyen kicsit hűvösebb, ahol dolgozol, a vendégeid biztosan megértik. Meg ha megengedheted magadnak, ne vállalj olyan sokat. A pedikür pedig, ha nyáron indul be,akkor már nagyobb hasad lesz, nem fogsz görnyedni, én sem tudtam már vállalni. A túl sok fertőtlenítő sem jó.

Én is műkörmös vagyok, igaz én csak mellékállásban dolgoztam a 30. hétig, hát a vége felé már nehéz volt ülni. Ráadásul ha rosszullétek gyötörnek majd, szintén nem fogsz tudni annyit vállalni. Előre nem lehet tudni, de kérdezd meg a dokidat, és csak rá halgass.

3.5 hónapos kislány anyukája

2009. jan. 10. 19:26
 2/3 A kérdező kommentje:
szia, köszike a választ
2009. jan. 10. 19:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a 17.héteben vagyok,de én eddig mindent ugyanugy csináltam,mint eddig.Zselés körmöket csinálok csak.A por mennyire árthat?
2009. jan. 10. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!