Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes cukor. 39.het palacsinta??

Terhes cukor. 39.het palacsinta??

Figyelt kérdés
Bűnöztem. Meg ettem 2db túrós palacsintát. Ami normal liszttel és tejjel készült. Hozzá adott edesitovel. A túróba csak citrom héját tettem. Ennyi bele fér szerintetek? Olyan buntudatom van.
márc. 28. 12:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%
Ettől nem lesz baja de mostantól ne bűnözz.
márc. 28. 12:50
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Attól függ, hogy mennyi lett tőle a cukrod.
márc. 28. 14:03
 3/13 anonim ***** válasza:
61%

Normális gdm diétába nem fér, ezt te is tudod.

Ha az téged vigasztal, hogy más kakaós csigat tol kólával cukrosként és látszólag mégis egészséges gyereke születik, akkor vigasztaljon.

Engem nem vigasztalt volna.

márc. 28. 14:30
 4/13 anonim ***** válasza:
34%
Semmi baja nem lesz
márc. 28. 14:42
 5/13 anonim ***** válasza:
55%

Egészségedre 🥰

Ha idáig végig rendben volt a cukrod, és tartottad a diétát ha picit feljebb is megy sem lesz semmi bajotok. A gyereknek akkor lehet baja ha folyamatosan magas a cukor.

márc. 28. 15:49
 6/13 A kérdező kommentje:
6,2lett tőle 1 órás. Aztán már csak lefelé ment mert rá mértem. Utanna később még ettem 4et és 6,5lett az 1oras. Pedig az egyik lekváros volt. Szóval nem lett tőle magas a cukrom.
márc. 28. 16:49
 7/13 A kérdező kommentje:
3-as tudom hogy nem fér bele... és nem vigasztal hogy más milyen cukros dolgokat eszik iszik. Sajnos én is ismerek olyat aki bele szart az egész terhessege alatt és 5kg felett született a babaja. En végig tartottam a diétát. Talán még túlzásba is vittem . De most meg kívántam és lehet rosszabb lett volna ha nem eszem meg... hála istennek minden rendben a babammal. 37 hetes uhn. 3060g-ot mertek. Nstn is minden rendben vele. Vigyáztam rá. És nem erzem magam szar anyának azért mert most az 1x bűnbe estem.
márc. 28. 16:52
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
Akkor minek kérdezed?
márc. 28. 17:29
 9/13 anonim ***** válasza:
60%

Egy két kilengés belefér, ráadásul nem ment fel 7ig se a cukrod. Ergó nincs olyan nagy gond a cukroddal. Már nincs sok hátra én nem aggódnék, ah egyébként figyelsz.

Én nem figyeltem, 31.héttől kellett volna diétázni, de csak figyeltem nem szigorú diéta volt így annyira nem is tartottam. Nekem 37.héten baromi sok lett a magzatvizem aznap császárom is lett, de nem a víz miatt. De az biztos, hogy a nem odafigyelés következménye lehetett. Nálunk szerencsére kapóra jött, mert csomó volt a köldökzsinóron. Szóval sajnos lehet gond a nem odafigyeléssel. De nem gondolom, hogy az utolsó héten a bűnözés bekavarna, vagy bajt okozna.

márc. 28. 18:10
 10/13 anonim ***** válasza:
65%
7# helyes. De akkor miért kell vadidegen emberektől megerősítès? Kicsit ellentmondásos vagy 😅
márc. 28. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!