Terhes cukor. 39.het palacsinta??

Normális gdm diétába nem fér, ezt te is tudod.
Ha az téged vigasztal, hogy más kakaós csigat tol kólával cukrosként és látszólag mégis egészséges gyereke születik, akkor vigasztaljon.
Engem nem vigasztalt volna.

Egészségedre 🥰
Ha idáig végig rendben volt a cukrod, és tartottad a diétát ha picit feljebb is megy sem lesz semmi bajotok. A gyereknek akkor lehet baja ha folyamatosan magas a cukor.

Egy két kilengés belefér, ráadásul nem ment fel 7ig se a cukrod. Ergó nincs olyan nagy gond a cukroddal. Már nincs sok hátra én nem aggódnék, ah egyébként figyelsz.
Én nem figyeltem, 31.héttől kellett volna diétázni, de csak figyeltem nem szigorú diéta volt így annyira nem is tartottam. Nekem 37.héten baromi sok lett a magzatvizem aznap császárom is lett, de nem a víz miatt. De az biztos, hogy a nem odafigyelés következménye lehetett. Nálunk szerencsére kapóra jött, mert csomó volt a köldökzsinóron. Szóval sajnos lehet gond a nem odafigyeléssel. De nem gondolom, hogy az utolsó héten a bűnözés bekavarna, vagy bajt okozna.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!