Túrós palacsintát lehet enni szerintetek? Nagyon megkivántam, viszont van benne tojás, árt ha eszek belőle? 12 hetes vagyok.
Szia!
Csináld meg a túrós palacsintát és süsd meg. Így már megeheted a tojást, és a túrós palacsinta amúgy is sütve az igazi.
Csatlakozom az előzőhőz,egy kis tejföl,vaníliáscukor,pici citromhéj.Fölösleges a túróba tojás.Akkor szükséges,ha süteménybe tesszük,és sütés közben megköti a tölteléket.
Mellesleg cukrász vagyok...
17.hetes hármasikres km.
Tejföl + túró + vaníliás vukor +citromhéj.
Tojás nem kell oda, felesleges, meg veszélyes is.
Erositem a tobbieket: nem kell bele nyerstojas ahhoz, hogy jo legyen. En iszonyatosan tartok a nyerstojastol, ugyanis kisgyermekkent volt alkalmam vegignezni, amint a fel csaladom ateli a szalmonella fertozest.
Ugyhogy az en konyhamban meg soha nem keszult olyan etel, amiben nyers tojas lett volna. A palacsintat en is pici tejfollel keverem ki, masbol siman kihagyom. (A hatas igy is ugyanolyan, meg soha senki nem vette eszre, hogy peldaul a tiramisumbol hianyozna a nyers tojas, pedig ettek mar nalam joparan.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!