Hogyan mondjam el a főnökömnek, hogy babát várok?
Mondd neki azt:
- Képzeld főnök, az új munkán amit adtál már ketten dolgozunk:-)
Aztán várd a reakciót....
Én mondtam egy kis bevezetőt: Képzeld, mostanában rossz a gyomrom. Vagy összeszedtem valami betegséget, vagy a terhesség miatt lehet, ugyanis babát várok. Na, ennél a pontnál lett fúria :-S
Mindenképp kínos a szitu, de egyszer valahogy csak túl kell esni rajta. Így is jó sokáig titkoltad...
Én is ilyenkor mondtam el neki csak azért volt könnyebb mert egy másik kolléganőmről is kiderült ugyanez és így ketten letámadtuk. Az én főnököm egy angyal különben nagyon örült neki és gratulált.
Egyébként félrehívtuk,h. más ne füleljen mert csak mi tudtuk és azt mondtuk,h. "van egy nagy hírünk amit mostmár mindenképp tudnod kell". Erre megijedt mert sztem el sem tudta képzelni,h. mit akarunk mondani. Ezután egyszerűen azt mondta valamelyikünk,h. "képzeld, mindketten babát várunk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!