Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Félek a szüléstől. Most...

Félek a szüléstől. Most néztem meg egy videót ahol az Édesanya belehalt mert nagyon vérzett. 26 hetes terhes vagyok. Magas a súlyom és valamikor a vérnyomásom is. Félek a szüléstől a fájdalomtól és hogy belehalok. Ti is féltetek? Mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés
Szülés

márc. 20. 17:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%

Ne foglalkozz negatív dolgokkal. 9 milliárd ember szaladgál a világban, naponta milliók születnek.

Csak a pozitív gondolatokkal foglalkozz.

márc. 20. 17:35
 2/22 anonim ***** válasza:
55%
Megnézted a Hunyadit ?:)) nyugi, a korhazban nem fognak hagyni elvérezni.
márc. 20. 17:40
 3/22 anonim ***** válasza:
55%

Amikor vártam a babáimat, nem engedtem magamhoz semmiféle negatív hírt, hangulatot.

Előre örvendeztem, milyen jól esz, mikor a kezemben tartom, és egymás szemébe nézünk.

A szülés fáj, persze. Na, és?! De AZ ÉRTELME mellett minden fájdalom eltörpül!

Olyasmi, mint egy erős menstruációs görcs, de 10-20 -szor erősebb. Az orvos segít, hogy ne a pokol legyen. Megvannak az eszközei.

Együtt dolgoztok a kicsiddel, ő utat tör magának kifelé, te meg segîted.

A világ csodája!

🌷🌻👍

márc. 20. 17:50
 4/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Nektek válaszotokat <3 🦋
márc. 20. 17:53
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
3x szültem 18 évesen is meg 40 évesen is soha nem jutott eszembe hogy baj lehet
márc. 20. 18:30
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is féltem a fájdalomtól és hogy valami történik a babával szülés közben, amin csak rontott hogy végül túlhordás miatt indítani kellett oxival. És képzeld egész szép szülés volt, a kórházban nagyon empatikusak voltak és minden rendben volt. Őszintén azzal nyugtattam magam a fájdalom kapcsán hogy ez egyetlen nap az életemből de utána jó sok napig lehetek a babával ☺️.
márc. 20. 18:40
 7/22 anonim ***** válasza:
88%
Imádom mikor mindenki arról áradozik, hogy milyen csodálatos a szülés… Hát én nem foglak áltatni, 8 hónapja szültem, semmi csodálatos nem volt benne (persze azon kívül hogy megszületett a meseszép kisfiam), amúgy olyan mint egy horrorfilm, ahol te vagy az aktuális áldozat :D Viszont egyet tudok mondani, túl kell élni. Én is nagyon paráztam amúgy, ez teljesen természetes, mivel ismeretlen dolog és szerintem nem is hasonlítható semmihez az a fájdalom amit akkor érzel, viszont nő vagy, gyakorlatilag ez a specialitásunk, erre lettünk tervezve, tehát túléljük és utána el is felejted elég gyorsan :)
márc. 20. 18:42
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a 6ossal is egyet értek, ez tényleg csak egy nap, jobb esetben csak pár óra, ennyi áldozatot meg megér :)
márc. 20. 18:43
 9/22 anonim ***** válasza:
56%

7!

Te 8 hónapja nem felejtetted el! 😉

márc. 20. 19:08
 10/22 anonim ***** válasza:
87%
Nyilván teljesen elfelejteni nem lehet, de már nem ez lesz a meghatározó dolog az életedben :D
márc. 20. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!