Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetes kismama vagyok , mit...

26 hetes kismama vagyok , mit gondoltok a hajfestesrol? Szabad vagy nem?

Figyelt kérdés
aug. 21. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Szabad.
aug. 21. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Szabad
aug. 21. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

Fesd nyugodtan, csak szellőztess rendesen, nehogy rosszul legyél a festék illatától, vagy a fürdőszobai melegtől.

Én is 3 havonta festettem a hajamat az előző terhességemkor is, meg most is festem.

Sőt szülés előtt 1 héttel álltam neki legutóbb.

aug. 21. 21:07
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen köszönöm a válaszokat , azért is tettem fel itt a kérdést mer biztos több tapasztalt anyuka van.

Neten sokat kutattam és volt hogy szabad vagy pedig karos ezért össze zavarodtam.

De viszont , muszáj már valamit kezdeni a hajamnal mer a világos színű hajamat már 3 éve feketére festem és a lenoves elég feltűnő és csúnya ….

aug. 21. 22:00
 5/5 A kérdező kommentje:
És ha inkább a babára karos akkor nem csinálok semmit , mer a baba a legfontosabb
aug. 21. 22:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!