Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is lett ilyen az...

Másnak is lett ilyen az eredmény a Clearblue korai teszten? Nem tudom, mennyivel később jött ki, mert közben vendégek érkeztek... kb 1 órával később már ilyen volt:

Figyelt kérdés

[link]

Ez lehetséges, hogy pozitív? 9 nappal az ovuláció után járok. Azért teszteltem, mert kevés barnás vérzésem volt pár napja, meg akartam nézni, hogy negatív-e.

ma 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezen nem egy + jelnek kellene kijönnie, ha pozitív?
ma 16:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem, ez az a fajta, ahol sima függőleges vonalnak kell kijönni.
ma 16:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Csinálsz mégegyet és kiderul
ma 16:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj predictort, vagy facellet ha azon is ott lesz akkor elindult valami. Mindig 2 tesztet vegyél(ne egy márkát) 2 teszt nem csap be
ma 16:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Ez lesz, köszönöm! Holnap reggel tesztelek újra, másikkal!
ma 16:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Így azt mondanám + ez, csak ez a teszt szokott ilyen lenni terhesség nélkül is
ma 16:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos ezt hallottam róla én is... de hamarosan kiderül! Köszönöm a válaszokat!
ma 17:09
 8/10 anonim ***** válasza:
9 nappal ovu után ez még nem mutatná valószínűleg, főleg nem napközbeni vizeletből. (Gondolom nem reggel toppantak be a vendégek.) De úgyis csinálsz másikat, szóval kíváncsian várjuk az eredményt :)
ma 20:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Semmi, de semmi értelme időn túl nézni a teszteket
ma 20:27
 10/10 A kérdező kommentje:
De, ez reggeli első vizeletből való. Majd jövök a fejleményekkel! Kisfiam első tesztjét ugyanilyennel 10 dpo-n csináltam nap közben és hasonló lett, majdnem azonnal halvány pozitív, utána hasonlóan összefolyt. Lehetséges, hogy ha nem lett volna ő, akkor is ugyanilyen lett volna, fogalmam sincs,de hamarosan kiderül!
ma 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!