A clearblue digitalis tesztem nem lett “tul hamar” 3+-os?
Ovulacios teszttel kovettem a ciklusomat es a clearblue tesztem 18 dpo 3+ lett. Ez nem tul hamari idopont hozza? 12 dpo meg 1-2 hetet irt.
A heten megyek orvoshoz csak kicsit aggodom miatta hogy ez esetleg bajt jelezhet-e . Elso varandossagom.
Rengeteg minden növeli a hcg szuntet.
Genetika,volt e elötte kémiai,lány magzat,genetikai betegség,ikrek....
Nem kell rögtön túl agyalni.
Azzal kezdeném, hogy annyira nagy a szórás az egészséges hcg szintek között, hogy egyelőre én egy ilyen otthoni tesztre egyelőre nem adnék. Ha te vagy a dokid indokoltnak érzi, akkor nyugodtan elmehetsz egy hcg vértesztre, abból már egy hozzáértő esetleg tud levonni következtetést, de még az sem biztos.
Menj amúgy nyugodtan orvoshoz, de valószínűleg még valóban semmi nem fog látszódni.
Nálad még az sem kérdés, hogy méhen kívüli megtapadás lenne, hisz annak pont az alacsonyabb hcg a tünete.
Minden további eltérés (ikerterhesség, mola terhesség stb.) csak később, a szívhang megjelenése környékén szokott kibukni.
Remélem, hogy minden rendben lesz, majd írj, ha lesz valami fejlemény, boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!