Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A clearblue digitalis tesztem...

A clearblue digitalis tesztem nem lett “tul hamar” 3+-os?

Figyelt kérdés

Ovulacios teszttel kovettem a ciklusomat es a clearblue tesztem 18 dpo 3+ lett. Ez nem tul hamari idopont hozza? 12 dpo meg 1-2 hetet irt.

A heten megyek orvoshoz csak kicsit aggodom miatta hogy ez esetleg bajt jelezhet-e . Elso varandossagom.

dec. 10. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ikrek baj, akkor bajban vagy. Lehet ikreknek indul. 12.dpo-n amúgy pont 1-2hetet kell írjon. 15.dpo után 2-3hetet.
dec. 10. 16:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam konkret dologra, csak nagyon furanak tartom. Az is opcio lehet hogy egy baba fogant meg es teljesen normalis terhesseg csak igy emelkedik a HCG, gyorsabb utemben? Vagy inkabb gyanakodjak iker terhessegre/masra? Nyilvan az orvos fogja megmondani csak aki tapasztaltabb a temaban lehet valos dolgokat sejt es igy fel tudok keszulni.
dec. 10. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Rengeteg minden növeli a hcg szuntet.

Genetika,volt e elötte kémiai,lány magzat,genetikai betegség,ikrek....

Nem kell rögtön túl agyalni.

dec. 10. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
A héten még teljesen feleslegesen mész orvoshoz, semmit nem fog látni. Ráérsz kb 2 hét múlva. Esetleg ha érdekel a pontos HCG szinted, akkor elmehetsz vérvételre. Egyébként nem kell rosszra gondolni. Nekem pl a fiamnál sokkal magasabb volt a HCG mint a lányaimnál. A tüneteim is sokkal erőteljesebbek voltak.
dec. 10. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a 14. dpo-n lett 3+. Nem volt ikrek, hanem kislány, közvetlenül egy kémiai után.
dec. 10. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Azzal kezdeném, hogy annyira nagy a szórás az egészséges hcg szintek között, hogy egyelőre én egy ilyen otthoni tesztre egyelőre nem adnék. Ha te vagy a dokid indokoltnak érzi, akkor nyugodtan elmehetsz egy hcg vértesztre, abból már egy hozzáértő esetleg tud levonni következtetést, de még az sem biztos.

Menj amúgy nyugodtan orvoshoz, de valószínűleg még valóban semmi nem fog látszódni.

Nálad még az sem kérdés, hogy méhen kívüli megtapadás lenne, hisz annak pont az alacsonyabb hcg a tünete.

Minden további eltérés (ikerterhesség, mola terhesség stb.) csak később, a szívhang megjelenése környékén szokott kibukni.

Remélem, hogy minden rendben lesz, majd írj, ha lesz valami fejlemény, boldog babavárást! :)

dec. 11. 01:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Igaz, nem eleg egyertelmuen fogalmaztam es nem irtam bele, de penteken leszek 6 hetes, aznap megyek orvoshoz :) A tesztet nem tegnap keszitettem el hanem korabban, csak most kezdett el bennem ugy igazan megfogalmazodni a kerdes hogy az a teszt talan tul hamar mutathatott 3+-t.
dec. 11. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!