Péntek reggel lett pozitív a Clearblue digitális ovulációs tesztem, ma reggel pedig észrevettem, hogy barnás-véres volt a wc papír. Kíváncsi vagyok más tapasztalt e ilyet?
Figyelt kérdés
Kb mint amikor megjönne olyan. Beágyazó vérzés nem lehet, mert ahhoz túl korán lenne. Viszont ilyet sose tapasztaltam még, hogy ovu után ilyen hamar megjönne a menstruáció. Máskor mindig 26 napra jön meg, tehát elég pontos a menstruációm.2020. okt. 13. 14:42
1/6 anonim válasza:
Ovulációs vérzés...sose hallottál még róla?
2/6 A kérdező kommentje:
De, de nem gondoltam, hogy pozitív ovu teszt után 5 nappal lenne.
2020. okt. 13. 15:49
3/6 anonim válasza:
Ovuláció a pozitív ovuteszt után 24-36órával van, szóval tuti nem ovulációs vérzés.
Valami hormon ingadozás miatt lehet.
4/6 anonim válasza:
Ha megreped akkor.
Az ovu teszt csak az lh csúcsot mutatja. Az nem feltétlen jelenti azt, hogy akkor meg is reped a tüsző. Lehet csak pár napra rá. Lehet, hogy meg sem reped, pozi ovu teszt ellenére. Mint pl. Nekem.
Közti vérzès lehet hormon gond is. Lehet az is, hogy csak ilyen ez a ciklus. Sok minden lehet!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2020. okt. 14. 19:53
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos ma megjött, lehet valami progeszteron gond lehet, mert kedd óta folyamatosan barnáztam és csak ma jött meg.
Máskor is szoktam barnázni mensi elött de max 3nappal.
2020. okt. 18. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!