Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan aki a terhessége...

Van olyan aki a terhessége alatt végig táppénzen volt?

Figyelt kérdés
2009. jan. 9. 16:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Én 7 héttől otthon voltam,de mivel a drága fönököm kijelentett a terh előtt nem voltam jogosult tp-re,segélyen voltam.
2009. jan. 9. 16:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én a 10.dik héttől voltam tp-en,muszáj volt...

De miért kérded ?

2009. jan. 9. 16:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én az 5.héttől vagyok táppénzen, már május óta.Sajnos én már 2 babát elvesztettem, és ezért írt ki a dokim. Jelenleg már 39+3 napos kismama vagyok.:-) Nehezen, de eltelt ez a 9 hónap.Sokszor nem tudtam magam feltalálni, aztán most a végén már a türelmetlenség és az izgalom miatt viselem nehezen az itthon töltött napokat. Boldog babavárást Neked! Szia
2009. jan. 9. 16:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az 5.héttől táppénzen vagyok.29hetes vagyok.Muszály volt,egyébként nem mentem volna.
2009. jan. 9. 16:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a 9. héttől vagyok táppénzen. Most 35 hetes vagyok, gyorsan eltelt az idő. Azt hittem lassabban fog telni.
2009. jan. 9. 16:33
 6/10 A kérdező kommentje:

Hogy bírtátok ki a 9 hónapot otthon?

Én már a harmadik hónapnál tartok. Minden egyes alkalommal amikor megyek vissza a dokihoz, mindig rákérdezek, mehetek e már dolgozni, azóta se enged vissza, továbbá két hét múlva berendelt.

Besokalltam otthon! Mindent megcsinálok, de szeretnék már dolgozni addig ameddig csak lehet. Kutyabajom sincs!

2009. jan. 9. 16:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is a terhességem elejétől táppénzen vagyok (6.hét).

Aznap már nem engedtek dolgozni, amikor a vizsgálatokon nem lettek jok az eredményeim. (mivel a munkahelyem nem egy bababarát hely) Sajnos másnapra rá a kórházban kötöttem ki, vérzés miatt. Szerencsére megmaradt a bébi, már a terhesség felén túl is vagyunk. Igy az első 12 hét fekvéssel telt, és kevés sétával.

25+4 hetes kismami

2009. jan. 9. 16:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A 4.válaszolo vagyok.Hidd el nállam jobban senki nem félt az otthonléttől.Rengeteget dolgoztam pörögtem,mindig emberek közt voltam.Imádom a munkám.Eleinte még nem volt gond,olyan volt,mintha szabin lennék.Késöbb már kezdtem felfogni,hogy ez nem szabi.És akkora már megis szoktam,hogy itthon vagyok.Egyébként nem is tudnék dolgozni.Én egész éjjel nem alszom a kezdetek óta.Valamikor reggel 6-7ora körül sikerül elaludnom,délig alszom.Akkor kezdődik a napom.4-5körül már sötét van,vége is egy napnak.Tényleg megszokható.
2009. jan. 9. 17:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a 7. héttől vagyok táppénzen vérezgetés miatt. Bár nem terveztem, hogy ilyen korán lépek le, és hiányzik is a kis csapat. De valamit valamiért. Elég pörgős melóm volt, és az utóbbi időben eléggé belefáradtam a dolgokba. Most élvezem a pihenést. Bár néha uncsi, de ha megjön a baba, minden borul. Előre is kipihenem magam. :)

19 hetes kismami

2009. jan. 9. 18:53
 10/10 anonim ***** válasza:
60%
Én első perctől otthon vagyok de nekem soha ilyen gondom nem volt. Szerintem csak a buta ember tud unatkozni. Annyi mindent lehet csinálni.Olvass, nézegesd a baba dolgokat a neten, vásárolj. Te inkább a babád kockázatod azért mert te unatkozol? Hát nem tudom? Szerintem még nem vagy érett a gyereknevelésre. Most tessék le lehet pontozzni de nekem ez a véleményem.Mi lesz veled ha majd a gyerek is meg lesz?
2009. jan. 9. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!